logo flavicon

Een geweldige samenwerking tussen PowerBase Fitness en Beachclub Sunrise Aqua Best!

Fit de zomer door wordt dit jaar een makkie, want dit seizoen doe jij je favoriete workouts bij Beachclub Sunrise op het strand. Flink zweten onder leiding van de getrainde professionals van onze gym, terwijl het voelt alsof je op vakantie bent. En als bonus duik je na de training het water in of het terras op met je sportieve lijf.

Geen lid van onze gym?

Ben je geen lid maar wil je graag meedoen? Geen probleem! Je koopt een losse toegangsticket ( prijs: €15,- ) via deze link en je verzekerd hiermee jouw sportmoment op het strand van Beachclub Sunrise!

Lid van PowerBase Fitness?

Ben je lid van onze gym en wil je ook lekker op het strand sporten? Reserveer je workout in onze handige APP. Tot op het strand ✌️😎

Sun – Beach - Workouts⬇️

Workouts

Workouts

@ Beachclub Sunrise
Als je vaker Bootcamp en of CrossFit trainingen hebt gevolgd weet je al een beetje wat je kunt verwachten. Cirquits, kracht oefeningen en high intensity workouts, dat is bij de workouts at the Beach niet anders. Hier gebruiken we van alles om je helemaal af te matten: gewichten, ballen, ropes, odd objects – en omdat je buiten traint wordt ’t allemaal nog een tikje zwaarder. 😉 Doe gezellig mee! 👌💪

VEELGESTELDE VRAGEN⬇️

Wat kost een training?

Ben je geen lid van onze sportschool en wil je graag meedoen dan kost een losse training €15,-. Je kan de tickets hier bestellen.

Wanneer zijn de strand workouts?

De workouts worden gedurende het seizoen april t/m september wekelijks gegeven. Het reserveren kan in onze ticketshop.

Kan ik na de workout ook gebruikmaken van het strand?

Je kan met de workout ticket voor en/of na de sportsessie gebruik maken van het terras of lekker afkoelen in het water. Om op het strand te blijven heb je altijd een toegangsticket nodig, met of zonder strandbedje. Wil je na de workout ook op een bedje op het strand liggen kan je hier bij Beachclub Sunrise een ticket bestellen.

CrossFit bij Aqua Best

Vind ons op Google Maps

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)