👍 Hoe het begon

Op 1 november 2013 opent PowerBase Fitness haar deuren. Dit unieke concept, bedacht door Niels Gordijn, is ontstaan uit het gemis van een sportschool die echt aandacht heeft voor haar klanten. Tijdens zijn jaren als personal trainer op andere sportscholen zag Niels met regelmaat mensen vastlopen in hun zoveelste poging om vooruitgang te boeken. Dit kon en moest anders dacht Niels en het idee voor PowerBase Fitness was geboren! Al snel trok dit unieke concept ook sporters van ver uit de regio! Tot de dag van vandaag heeft PowerBase Fitness leden uit Den Bosch, Venlo, Turnhout en alles wat daar tussen ligt!

😇 Ons concept

Je zult tijdens je tijd bij ons ontdekken dat PowerBase Fitness enorm veelzijdig is. Het maakt niet uit wat je doelen zijn, of je net begint of een gelauwerd wedstrijd atleet bent, bij ons kun je in een uitdagende omgeving aan de slag met jouw doelen. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze coaches!

👫 Goed om te weten

Wij voeren een actief beleid ten aanzien van een veilige sportomgeving en een positieve sportcultuur. Elke sporter, jong of oud, man of vrouw, ongeacht persoonlijke doelstelling, moet zich veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Respect voor elkaar en sportiviteit gelden bij ons als basis en daar staan wij voor!

✌️ Jouw doel behalen

Uiteraard is het behalen van jouw doelen, naast het plezier beleven aan trainen, onze belangrijkste drijfveer! Je doel behalen en verder komen dan je ooit hebt durven dromen! Dat is ons streven.
Om te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je verdient zal er een coach aan jou gekoppeld worden. Deze coach gaat met jou een aantal stappen doorlopen zoals hieronder beschreven. Jouw coach is er voor al je vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Sportprogramma op maat inclusief uitleg

Intake op maat

Stap 1
Middels een uitgebreid intakegesprek weet jouw coach wat je doelstelling is, wat de aandachtspunten zijn en welke trainingsvorm bij jou past.

Doelen stellen

Stap 2
Jouw coach werkt een op maat gemaakt programma uit wat precies bij je wensen aansluit. Dit programma wordt uitgebreid met je doorgesproken en in de praktijk uitgelegd.

Voortgang monitoren

Stap 3
Jij en je coach monitoren je vooruitgang, evalueren regelmatig en stellen waar nodig je programma in overleg bij.

Doelstelling behaald

Stap 4
Doordat we onze kennis en passie met je delen blijf je gefocust en maken wij samen met jou je doelstelling waar.

💪 Aan de slag!

En nu gas erop! Bovenstaande stappen nemen in de regel maximaal 1 week in beslag. Maar dan heb jij nu ook echt alles in huis om een goede start te maken!

Meer dan alleen het gebruikelijke materiaal

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur hebben wij ook, Lifting platforms, squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur!

Geen verveling meer

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

Extra's bij PowerBase Fitness

Gratis gekoeld water en Bolero sportdrank, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Gratis workshops, Maaltijdservice, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!

Simone 53: ” ‘S- Avonds een afspraak gemaakt en de volgende ochtend had ik al een intakegesprek met mijn coach”

David 27: ” Tijdens het intakegesprek kwam ik erachter dat er veel meer mogelijk was dan ik dacht!”

Steven 34: ” Nooit gedacht dat trainen zo leuk was! Tijdens de uitleg van mijn trainingsschema leerde ik allerlei nieuwe oefeningen.”

GROEP TRAINING

GROEP TRAINING

Bouw spieren / Verbrand vet
In groepsverband aan de slag gaan? Dat kan, wij bieden een ruim aanbod aan verschillende live groepslessen.
FITNESS

FITNESS

Ervaar wat wij voor jou gaan betekenen!
In ons fitness gedeelte zullen wij je persoonlijk begeleiden, continu monitoren en je blijvend weten te motiveren!
PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Leer, raak geïnspireerd & transformeer!
Train één-op-één of in kleine groepen met een personal trainer om de door jou gewenste doelstellingen te behalen. Vind een balans tussen gedrag, voeding, training en herstel. (ontspanning).

ONZE TRAINERS STAAN TE SPRINGEN OM JOU TE MOGEN BEGELEIDEN. BEN JIJ ER OOK KLAAR VOOR?

PLAN EEN GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK IN
ALTIJD EEN ABONNEMENT WAT BIJ JE PAST

ALTIJD EEN ABONNEMENT WAT BIJ JE PAST

SPORT INCLUSIEF BEGELEIDING AL VANAF € 22 PER 4 WEKEN
Bij PowerBase Fitness draait alles om jouw ultieme sportervaring. Je kunt kiezen uit 4 voordelige abonnementen.
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)