MEEST VEELZIJDIGE SPORTSCHOOL IN BEST OMGEVING EINDHOVEN VOOR HET BEOEFENEN VAN ELKE VORM VAN FITNESS

Gericht trainen naar jouw doelstelling? Kom dan sporten in ons uitgebreide fitness gedeelte gelegen op het bedrijventerrein ”Het Zand” in Best. Hier tref je een ruim aanbod met alleen de beste apparaten en losse materialen die gericht zijn op cardio en functionele kracht.
De diversiteit aan materialen en de continue coaching zorgen ervoor dat je altijd weer een leuke en effectieve workout hebt.
Goed om te weten! Naast fitness voor de jeugd en volwassenen, bieden wij ook een speciaal senioren fitnessprogramma aan.

ANALYSEREN

Middels een uitgebreide intake weten wij wat je doelstelling is, wat de aandachtspunten zijn en welke trainingsvorm bij jou past.

TRAININGSPROGRAMMA

We ontwikkelen een op maat gemaakt programma wat precies bij je wensen aansluit. Dit programma wordt uitgebreid met je doorgesproken en in de praktijk uitgelegd.

VOORTGANG MONITOREN

Wij monitoren jouw vooruitgang, evalueren regelmatig en stellen waar nodig je programma in overleg bij.

DOELSTELLING BEHAALD

Doordat we onze kennis en passie met je delen blijf je gefocust en maken wij samen met jou je doelstelling waar.
Airbikes-omslag

MEER DAN ALLEEN HET GEBRUIKELIJKE MATERIAAL

Naast reguliere fitness, cardio apparatuur en groepslessen bieden wij ook, Lifting platforms, squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur.

GEEN VERVELING MEER

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

EXTRA'S BIJ POWERBASE FITNESS

Gratis gekoeld water en Bolero sportdrank, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!
Resultaat behalen bij sportschool Best
Fitness PowerBase

Waarom sporten bij onze sportschool in Best?

Winnaar: Beste sportschool van Noord Brabant!

Altijd een trainingsplan op maat inclusief persoonlijke check ups

100% tevredenheidsgarantie!

Veel faciliteiten onder één dak: cardio, kracht, groepslessen, CrossFit, Boksen, fysio, voedingsdeskundige en personal training.

Wij helpen je met persoonlijke begeleiding aan een vliegende start, zodat je komt sporten en blijft sporten

PLAN EEN GRATIS PROEFLES OF EEN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK IN!

Voor welke DOELSTELLING kan je bij ons terecht?

Gespierder worden

Gespierder worden

Onze ervaren trainers zijn absoluut kenners op dit gebied en worden geregeld gevraagd om seminars te presenteren over dit onderwerp. Wij zorgen ervoor dat jij je spieren op de juiste manier belast om spiergroei zo optimaal mogelijk te stimuleren.
Vet verbranden

Vet verbranden

Met leuke afwisselende workouts aan de slag! Wij zorgen dat je precies weet hoe jij op een, verantwoorde maar effectieve manier het gewenste vet percentage gaat bereiken. Wie dacht dat calorieën verbranden saai was, heeft het goed mis.
Sterker worden

Sterker worden

Om sterker te worden dient de balans tussen frequentie, intensiteit en rust te kloppen. Deze balans is voor ieder lichaam weer anders. Onze trainers stellen een programma op dat precies aansluit op jouw lichaam.
Fitter worden

Fitter worden

Wanneer je fitter wilt worden wil je waarschijnlijk een combinatie van conditie verbeteren en sterker worden. Wij zorgen dat dit met maatwerk en coaching op een manier gebeurd die bij je past!
Strakker worden

Strakker worden

Wanneer je op bepaalde plaatsen in het lichaam strakker wilt worden wil je waarschijnlijk zowel wat spieren ontwikkelen en/of vet verbranden. Door ons maatwerk en coaching kun je dit op de juiste manier bereiken
Conditie verbeteren

Conditie verbeteren

Een beetje conditie maakt het leven een stuk makkelijker! Voor de traditionele cardio apparaten kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn echter voorstander van een aantal cardio trainingen die een stuk effectiever en efficiënter zijn. Onze trainers leggen je uit welke training bij jouw doel past.

99% van de 214 beoordelingen beveelt PowerBase Fitness aan met een 9,9

Dit cijfer is gebaseerd op de reviews van de onafhankelijke websites Facebook en Google.

MARK, 36 JR

MARK, 36 JR

Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
STEPHAN, 27 JR

STEPHAN, 27 JR

Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
ELLEN, 43 JR

ELLEN, 43 JR

Ik hou van deze plek. Op het moment dat je door de deur loopt krijg je een warm en welkom gevoel. Super leuk dat je je hier ook als vrouw bezig kunt houden met krachttraining zonder dat daarover geoordeeld wordt of dat je bekeken wordt.

SPORT INCLUSIEF BEGELEIDING AL VANAF € 22 PER 4 WEKEN!

Bij PowerBase Fitness draait alles om jouw ultieme sportervaring. Je kunt kiezen uit 4 voordelige abonnementen.

Nieuwsgierig wat onze sportschool PowerBase Fitness te bieden heeft??

Plan nu online een Gratis proefles of geheel vrijblijvend intake gesprek in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)