Het ”Transformation Project” bestaat uit drie aaneengesloten maanden. Elke maand bevat een getest 30-daags training- & voedingsprogramma.

In de eerste maand halen we het ''slechte'' uit je huidige voedingspatroon, zorgen we voor leuke, leerzame sessies tijdens de trainingen met je eigen personal trainer en beginnen we met het creëren van de juiste mindset. Klanten verliezen in de eerste maand gemiddeld 4,5 kg vet.

In de tweede maand gaan we door met het verliezen van overtollig vet terwijl je lichaamsbouw al strakker en sterker wordt. Je zult drastische veranderingen gaan zien en begint de juiste eetgewoonten te krijgen die je nog meer resultaat opleveren.

In maand drie bouw je kracht op, verbrand je nog meer vet en begin je erachter te komen wat je lichamelijk allemaal kunt bereiken met de juiste mindset. Eerdere klanten die het gehele programma hebben voltooid, hebben tot 18 kg vet blijvend verloren.
Progressie-Jan

Jan

10,3kg vet kwijt en 14,3cm
in buikomvang verminderd

“Personal Training heeft mijn leven letterlijk veranderd! Ik ben pas 37 jaar geworden maar voel me gezonder en sterker dan ooit! Ik was eerst best een onzeker type maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Mijn familie, vrienden en collega’s hebben het verschil opgemerkt. Ben in 12 weken tijd 10,3kg vet kwijt en mijn buikomvang is met 14,3cm verminderd.’’

Het Transformation Project combineert drie elementen:

Bij PowerBase Personal Training doen we niet aan saaie workouts. De small group trainingssessies zijn intensief en houden je letterlijk bij de les, maar de sessies zijn zeker ook leuk! Wij helpen je het overtollige vet kwijt te raken, droge spiermassa op te bouwen en je sneller fit te krijgen dan je ook had gedacht!

Wij geloven niet in crash diëten en afval shakes. Je leert om gezonde maaltijden te plannen en voor te bereiden en om de levensstijl te ontwikkelen die nodig is voor duurzame resultaten.

Deskundige coaching, advies en motivatie tips van professionele trainers.
progressie-14-weken-Lieke

Lieke

11,9kg vet kwijt, 1,4kg spier aangekomen
en mijn taille is 8,7cm minder

“De veranderingen die ik heb doorgemaakt hebben zowel fysiek als mentaal zijn uitwerking gehad. Ik ben in mijn beste ‘’shape’’ ooit! Ik ben zo blij met wat ik in de spiegel zie. Pull-ups? Geen probleem. Mijn advies voor iedereen die een duwtje in de goede richting nodig heeft overweeg personal training. Ik woon alleen, ik heb een hypotheek met allerlei vaste lasten, de prijs was voor mij een drempel maar het resultaat was het dubbel en dwars waard.’’

Wat krijg je van ons

TRAINING

3 small group training sessies per week (max 5 personen)

Maandelijkse ''challenges'' die je gemotiveerd houden

Workouts gericht op het behalen van resultaat

Train samen met je vriend(in), kennis of familielid

Onbeperkt groepslessen bij PowerBase Fitness

Onbeperkt sport abonnement inclusief persoonlijk trainingsprogramma

NUTRITION

E-book handleiding gezonde voeding

20 makkelijke gezonde recepten

Gezonde keuze voeding variatielijst

Persoonlijk voedingsplan op maat

Finale weging inclusief evaluatie

SUPPORT

Continue begeleiding van jouw eigen coach

Uitgebreid intake gesprek en wekelijkse progressiemetingen

Motivatie gesprekken inclusief tussentijdse evaluatie

progressie-Jessica-12-weken

Jessica

14,5kg vet kwijt en 17cm
in omvang verminderd

“Ik had altijd moeite om mezelf te motiveren, kwam een paar keer per week naar de sportschool en kon zelfs geen volledige push-up doen. Een PT programma bij Powerbase is de beste beslissing die ik heb kunnen maken! De lessen zijn geweldig en de ondersteuning is goed. Pas toen ik mijn eten begon bij te houden, besefte ik pas hoeveel onzin ik tussen maaltijden door at! Ik ben nu een aantal kg lichter, voel me weer happy en kan zelfs een plank met schijven op mijn rug! Reacties die ik krijg van vrienden en familie zijn positief, afgezien van vreemde mensen: “Ik wist niet dat je vroeger zo dik was!” De enige keerzijde aan het geheel is dat mijn kleren niet meer passen! “

Betaal ineens en ontvang 10% korting

Betaal jij 3 maanden vooruit dan geven we je 10% korting op het totale bedrag! Waarom? Omdat wij je graag willen helpen!

In kleine groepjes trainen is veel leuker

Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen.

 VERLIES SNEL VET, KRIJG MEER ENERGIE, VERMINDER STRESS EN VOEL JE GOED!


Dit transformation programma duurt 90 dagen. Omdat wij onze kwaliteit willen waarborgen bestaan de groepen uit maximaal 5 personen.

Kosten per maand voor leden

€160,00

Kosten per maand voor niet-leden

€180,00

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om je laatste vragen te beantwoorden en natuurlijk om jezelf aan te melden voor het ”Total Transformation Program”!


  Top
  Open chat
  1
  Stel gerust je vraag
  Scan de code
  Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

  Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

  Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)