4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

CrossFit PBF

De leukste CrossFit box in Best

WAT IS CROSSFIT?

Wanneer je sporten als atletiek, gymnastiek, powerliften, gewichtheffen, strongman en verschillende duursporten combineert krijg je CrossFit. De sport CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan enkel vet verbranden of het opbouwen van spiermassa. We trainen op een functionele manier en gebruiken heel veel leuke variaties. Dan kun je denken aan o.a. opdrukken, handstanden, touwklimmen, ringwerk, gewichten dynamisch tillen en verplaatsen, rennen, roeien, springen, gooien, duwen, trekken enz. Allemaal natuurlijke bewegingen! Zo herkent je lichaam dit als het ware en boek je relatief snel resultaat.
Leuke CrossFit workouts bij Powerbase Fitness inBest

DE LESSEN BIJ ”CROSSFIT PBF” IN BEST

Bij CrossFit PBF Best trainen we in kleine groepen van maximaal 12 personen. Regelmatig trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekent dat er 6 personen tegelijk bewegen en de andere 6 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij in optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

Bij PowerBase kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per lid wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen.

In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

LeukeCrossFit lessen gegarandeerd bij PowerBase Fitness

Waarom CrossFit bij PowerBase Fitness

Voor iedereen geschikt

Werkelijk iedereen kan deelnemen aan onze CrossFit lessen, ongeacht je getraind- of ongetraindheid.

Nieuwe uitdagingen

CrossFit is totaal niet routinematig, elke les geeft een nieuwe uitdaging. Je hebt hierbij nooit het idee dat je weer hetzelfde aan het doen bent.

CrossFit community

Wanneer je voor het eerst onze gym binnen loopt voel je het direct. Er hangt een prettige, gemoedelijke sfeer waar je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt.

HOE ZIET EEN TRAINING ER BIJ ONS UIT?

 1. Gezellige ontvangst aan de bar met een gratis drankje en bespreken van de workout van vandaag
 2. Warming-up met eventueel lenigheid/mobiliteit afgestemd op de les
 3. Een workout waarin we je in de “flow” brengen met alle bijbehorende voordelen
 4. Een krachtonderdeel voor je core, benen, billen, rug, armen enz.
 5. Workout of the day (WOD); tussen de 10 en 20 min intensief knallen
 6. Cooling down waarin we je voorbereiden op een goede nachtrust

IEDER BEGIN IS MOEILIJK, MAAR JE START OP JE EIGEN NIVEAU

Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je deze sport nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Je doet alle oefeningen helemaal op je eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijker gaat!

SPECIALTY TRAININGEN

Binnen de reguliere Crossfit lessen komen allerlei kracht, gymnastiek en atletiek bewegingen aan bod. Samen met gecertificeerde trainers helpen wij jou graag naar jouw doel en kan het volgen van ook een specialty training je wellicht nog beter op weg helpen. De reguliere lessen volgen echter altijd de basis van CrossFit.

 • Calisthenics/Gymnastics

In deze lessen ontwikkel je kracht en skills zoals Pull Ups, Ring Dips, Handstand Walk, Pistols, Muscle Ups, etc sneller

 • CrossFit Strength

In deze lessen staan verschillende power oefeningen centraal en werken we aan techniek i.c.m. het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

 • CrossFit Strongman

In deze lessen werken we met echte Strongman oefeningen. Denk aan oefeningen zoals yokes, farmers, zandzakken en Stones met als doel het functioneel sterker en fitter worden.

 • CrossFit Oly

CrossFit Oly is een les waarin je getraind wordt door een Weightlifting trainer. Tijdens deze les leer je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgen.

 • CrossFit WOD (Beginners)

Deze les is voor iedereen die nog onbekend is met CrossFit en voor leden die hun bewegingen willen verbeteren. Tijdens deze les is er meer individuele aandacht, extra focus op bewegingspatronen en de Workout Of the Day is nog meer aangepast om je op jouw fitnessniveau te ontmoeten.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik weten als ik met CrossFit begin?

Een reden om CrossFit te beoefenen is om fysiek en mentaal sterker te worden. Ons CrossFit programma is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde. Wij schalen alle oefeningen naar het niveau van de deelnemer zodat iedereen mee kan doen tijdens onze trainingen. Als je begint met CrossFit ligt de focus eerst op het verbeteren van de techniek en daarna pas een toename van intensiteit/kracht. Een CrossFit training bestaat uit functionele bewegingen om ons voor te bereiden op uitdagingen die we tegenkomen ons dagelijks functioneren.

Wat zijn de voordelen van CrossFit?

Ons CrossFit programma biedt functionele bewegingen die continue gevarieerd, op een hoge intensiteit worden aangeboden. Door CrossFit ervaar je voordelen binnen 10 fysieke domeinen zoals; een verbetering van uithoudingsvermogen, wendbaarheid, kracht, vermogen, flexibiliteit, coördinatie, snelheid, balans en controle.

Ik ben niet fit. Kan ik wel CrossFit doen?

Het antwoord is ja! CrossFit is een uitstekende manier om fit te worden. Omdat alle onderdelen binnen een training worden geschaald naar het niveau van de deelnemer kan iedereen meedoen ongeacht je fitheid.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! Voor 2x per week CrossFit betaal je €42,00,- per 4 weken, onbeperkt CrossFit €52,00,- per 4 weken. Dit zijn beide Ultra abonnementen en dat betekent dat je naast CrossFit ook aan alle andere groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness biedt naast de CrossFit lessen!

GRATIS PROEFLES CROSSFIT UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!

Laden...

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)