Kids/Jeugd Boksen

Class / Cardio, Endurance, Tone Up

Jeugd boksen bij PowerBase Fitness in Best

De jeugd komt tegenwoordig helaas steeds minder aan beweging toe. Daarom zien wij het als onze taak om kinderen te laten ervaren hoeveel plezier je kunt beleven aan sporten en bewegen. Vandaar dat wij ook Jeugd en Kids boksen aanbieden voor de leeftijdsgroep van 5 jaar t/m 14 jaar. De jeugd ouder dan 14 jaar kan vaak al prima meedoen met onze bokszaktraining.

”De bokslessen zijn leuk, creatief en zo opgebouwd dat de leerlingen zélf hun vooruitgang ervaren en trots zijn op hun progressie!”

Onze Jeugd/Kids bokslessen zijn effectieve en afwisselende lessen in een vriendelijke en veilige omgeving waarin de kinderen leren om grenzen aan te geven en elkaars grenzen te respecteren. Het zijn vooral ook hele leuke lessen onder professionele begeleiding, waarbij naast het vergroten van de weerbaarheid ook gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren. Naast motorische vaardigheden leren de kinderen ook spelenderwijs sociale vaardigheden aan, waardoor ze beter bestand zijn tegen bijv. pesten, groepsdruk en agressie.

  • Kids Boksen (t/m 8 jaar)
    Donderdag 17:00u tot 17:45u
  • Jeugd Boksen
    Donderdag 18:00u tot 18:45u
  • Gecertificeerde trainers
  • Plezier en respect staan centraal
  • Flexibel abonnement inclusief Jeugd Fitness en Jeugd CrossFit
  • Vanaf 5 jaar t/m 14 jaar

De lesopbouw is logisch, waardoor de technieken spelenderwijs en gemakkelijk worden aangeleerd. Tijdens het jeugd boksen worden álle facetten van het boksen behandeld, maar dan speciaal toegespitst op onze kids. Plezier en respect staan centraal! Bij het Jeugd boksen bestaat een groot deel van de lessen dan ook uit ‘spelletjes’.

NU BEN JE NATUURLIJK BENIEUWD NAAR DE KOSTEN. EN DAT BEGRIJPEN WE!

Voor een onbeperkt Jeugdabonnement betaal je slechts € 22,00,- per 4 weken. Je kind mag dan onbeperkt deelnemen aan Jeugd Fitness en het Jeugd Boksen.
Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde en vakinhoudelijke instructeurs, er is non-stop begeleiding en volledig toezicht.

Powerbase & stichting leergeld werken samen

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)