4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Fat Burning Program

Slechts 4 weken is alles wat nodig is

Het geheime wapen

De continue, deskundige coaching die je bij ons krijgt is ons magische ingredient. 

Als je al eerder tevergeefs moeite hebt gedaan om af te vallen, is de belangrijkste oorzaak van je worsteling het gebrek aan de juiste begeleiding geweest. 

Met het programma wat wij bieden leer je echt de juiste keuzes te maken, zodat je ook na het volgen van dit programma blijvend op gewicht blijft.

VERBRAND TOT 16 KG LICHAAMSVET IN 30 DAGEN!

ONS VERNIEUWDE SNELLE VETVERLIES PROGRAMMA COMBINEERT DRIE ELEMENTEN:

LEUKE, KORTE TRAININGEN

Als je al lid bent van PowerBase Fitness, dan weet je dat we geen saaie oefeningen in je schema verwerken en we geen saaie groepslessen hebben. Onze trainingssessies zullen je lichaam sneller vet laten verbranden dan ieder ander programma.

GEPERSONALISEERD VOEDINGSPROGRAMMA

Tijdens deze uitdaging krijg je een gepersonaliseerd voedingsprogramma met bijbehorende APP waarbij je alleen maar echt voedsel gaat eten. Wij geloven niet in crash diëten en afval shakes.en controle.

HET MAGISCHE INGREDIËNT

Ons geheime wapen is de continue, deskundige begeleiding die je krijgt van onze professionele coaches. Het is geen gissen, wij weten wat werkt vanuit opleiding en ervaring.

Hoe Janine het heeft ervaren:

De maaltijdplannen en het e-book ”Handleiding gezonde voeding” hebben me geïnspireerd en mijn houding tegenover eten is compleet veranderd. De ondersteuning en het advies is ongelooflijk geweest, ik was overweldigd door hoeveel de trainer voor me had verzorgd. Ik doe fitness oefeningen waarvan ik nooit had gedacht dat ik het kon beheersen en ik voel me daardoor geweldig. Ik realiseer me eindelijk dat mijn doelen haalbaar zijn met de hulp en ondersteuning van het PowerBase team. Een absolute aanrader!”

Wat krijg je van ons:

PAK DEZE KANS EN WIJ GAAN HET JE BEWIJZEN

JE ZULT VERSTELD STAAN ​​VAN DE RESULTATEN…

Slechts 4 weken

Het is alweer de 4e editie van ons succesvolle ''30 day program''. Slechts 4 weken is alles wat nodig is.

Verlies tot 16kg (of meer)

Verbrand het overbodige vet van je lichaam en voel je weer energiek, gezond en strakker in je vel.

Hoe Mandy het heeft ervaren:

Ik heb de afgelopen maand enorm genoten en ben zo blij met de behaalde resultaten. Het laat maar zien dat obsessief observeren op de weegschaal geen nut heeft. Het komt uiteindelijk aan op de metingen en met de voor / na foto’s, kun je het verschil echt waarderen. “ 

UNIEKE VOORDELEN
BIJ POWERBASE FITNESS

GEEN VERVELING MEER

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

EXTRA'S BIJ POWERBASE FITNESS

Gratis gekoeld water, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Gratis workshops, Maaltijdservice, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!

MEER DAN ALLEEN HET GEBRUIKELIJKE MATERIAAL

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur hebben wij ook, Lifting platforms, squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur!

VERLIES MEER VET EN CENTIMETERS DAN ALLE ANDERE PROGRAMMA’S JE BELOVEN

Omdat wij onze kwaliteit willen waarborgen zijn er telkens slechts 20 plaatsen beschikbaar.  

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN RESERVEER JE PLEK VOOR DIT PROGRAMMA!

LET OP: Wij bevestigen telefonisch of per mail of je bij de 20 gelukkige deelnemers zit!

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)