4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Abonnementen

Inclusief persoonlijke begeleiding

Altijd een abonnement
dat bij je past

Sporten in Best/Eindhoven hoeft niet duur te zijn. Bij PowerBase Fitness hanteren we daarom eerlijke en scherpe tarieven.
Bij onze gym krijg je altijd persoonlijke begeleiding volgens ons eigen, succesvolle concept. Gratis op maat gemaakte trainingsschema’s en een walhalla van de allernieuwste fitnessapparatuur. Bovendien mag je gratis gekoeld water of sportdrank nuttigen.

Daarmee onderscheiden we ons van andere sportscholen in de regio Best. Wij vinden het namelijk uitermate belangrijk dat je de juiste begeleiding ontvangt wanneer je aan je gezondheid en fitheid gaat werken.

Onderstaand een overzicht van de mogelijke (combi-) abonnementen en de 10-rittenkaart.
Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even bellen of langskomen. We helpen je graag.

Bekijk de actuele acties van powerbase

POWERBASE FITNESS abonnementen

BRONZE FITNESS

2X PER WEEK
22,00 per 4 weken
 • 2x per week fitnessen
 • Inclusief groepslessen
 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Excl. Combat & CrossFit

Silver fitness

Onbeperkt
32,00 per 4 weken
 • Onbeperkt fitnessen
 • Inclusief groepslessen
 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Excl. Combat & CrossFit
Populair

Iron combat only

Combat groepslessen pakket
32,00 per 4 weken
 • Onbeperkt combat groepslessen
 • Boksen, Bokszaktraining & StrikeFit
 • Exclusief Fitness & overige groepslessen

Jeugd abonnement

Onbeperkt
22,00 per 4 weken
 • Onbeperkt fitnessen
 • Inclusief jeugd groepslessen
 • Kids/Teens CrossFit, Jeugd Boksen & Jeugd Fitness

Optioneel: Gold Fitness

Upgrade bronze of silver fitness
+ 12,50 per 4 weken
 • Upgrade Combat groepslessen
 • Bokszaktraining, StrikeFit, Boksen

Optioneel: Ultra Fitness

Upgrade bronze of silver fitness
+ 20,00 per 4 weken
 • Upgrade groepslessen
 • CrossFit groepslessen
 • Bokszaktraining, StrikeFit, Boksen

Ben je er klaar voor om jouw doelen te bereiken?

Word direct lid en kies het abonnement dat bij jou past via ons online formulier of meld je aan voor een gratis proefles.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langskomen voor een vrijblijvende rondleiding en/of gesprekje?

Absoluut! Tijdens een rondleiding kun je al je vragen stellen en krijg je een goed beeld van hoe plezierig sporten bij ons kan zijn en leren wij je beter kennen om je nog beter te adviseren. Plan gemakkelijk via deze link jouw afspraak.

Krijg ik een beloning als iemand op mijn raden lid wordt bij jullie?

Zeker! Voor elk nieuw lid die zich via jou aanmeldt worden zowel jij als je vriend beloond met 4 weken GRATIS sporten. En dat is nog niet alles – er is geen limiet aan het aantal vrienden dat je kunt aanbrengen. Voor je het weet sport je dus een heel jaar gratis.

Zijn jullie het hele jaar geopend?

Ja, 365 dagen per jaar zijn wij geopend. Bemand zijn wij van ma t/m do geopend van 9:00 uur tot 22:00 uur, vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, het weekend van 9:00 uur tot 15:00 uur. Early Bird’s hebben 7 dagen in de week toegang van 6.00 uur tot 00.00 uur.

Wat mag ik verwachten van de begeleiding?

Om te zorgen dat jij je doel(en) behaald en het sporten leuk gaat vinden zal er een coach aan jou gekoppeld worden. Samen met je coach stel je een persoonlijk plan op waarin groepslessen, individuele fitness of een combinatie is verwerkt. Jouw coach is er voor al je vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Bij PowerBase wordt je begeleid van A tot Z. Middels een uitgebreid intake gesprek komen we achter je doelstellingen en verdere bijzonderheden. Er wordt een op maat gemaakt programma uitgewerkt wat precies bij jouw wensen aansluit. Dit programma wordt van dag tot dag aan je uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen. Na 1 maand hebben we een evaluatie zodat we waar nodig aanpassingen kunnen doen.

Het is zeker mogelijk een proefles te doen. Laat ons wel even weten wanneer je wilt komen dan zorgen wij dat er een trainer klaar staat die je op weg kan helpen. Je kan hier online een gratis proefles inplannen.

Ja, in onze sportschool zijn altijd ervaren trainers op de vloer aanwezig. Wij zorgen ervoor dat je de oefeningen technisch goed uitvoert, we maken een gezellig praatje met je wanneer daar behoefte aan is, en beantwoorden al je vragen omtrent training en voeding. Ook als je al langere tijd bij ons traint heb je recht op een op maat gemaakt trainingsprogramma, wat van dag tot dag aan je uitgelegd wordt. Overleg hierover met onze trainers, wij zijn altijd aanwezig en staan altijd voor je klaar! 

Jazeker, er zijn kleedkamers aanwezig en er zijn gratis kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen.

Geen probleem, wanneer je voor langere tijd niet in de gelegenheid bent om te komen sporten kan je ervoor kiezen het abonnement te bevriezen. Het is dus niet nodig te betalen als je langere tijd niet in de gelegenheid bent om te komen sporten. Je kan je abonnement t/m 12 weken aan een stuk bevriezen. Vraag een trainer naar de voorwaarden.

Iedereen kan ongeacht niveau en/of leeftijd bij ons terecht. Middels een uitgebreide intake bepalen we je doelstelling en belastbaarheid. We starten op je eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt.

Nee, een voorbeeld: Wanneer je een 1 jaar abonnement hebt afgesloten en dit contract loopt af verlengen wij dit niet met 1 jaar. Je blijft wel hetzelfde goedkopere tarief betalen maar je abonnement is vanaf daar elke 4 weken opzegbaar.

Je betaald bij ons eenmalig kosten voor het opstarten van je lidmaatschap en extra begeleiding in de eerste periode. Het inschrijfgeld bedraagt €15.00 euro en de borg voor de toegangspas is €5.00 euro.

Vanaf 5 jaar dus zelfs de jonkies kunnen hier terecht. Wij hebben enorm leuke lessen waar de kids aan deel kunnen nemen.

Vanaf 14 jaar is het mogelijk om weliswaar onder begeleiding van onze programma’s, zelfstandig aan de slag te gaan. De trainingsprogramma’s zijn op maat gemaakt, die kunnen we maken en aanpassen op de belastbaarheid van zowel jongeren als ook ouderen.

Vanzelfsprekend hopen we dat dit niet gebeurt, maar mocht het wel zo zijn dan heb je rekening te houden met het volgende: Opzeggen kan elke 4 weken na afloop van de contract periode die is afgesloten bij het gekozen abonnement. Dit met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken. Je komt bij ons aan de balie een uitschrijf formulier invullen en levert dit samen met je toegangspas in.

Bemand zijn wij doordeweeks geopend van 9:00 uur t/m 22:00 uur en het weekend van 9:00 uur tot 15:00 uur. Early Bird’s hebben 365 dagen per jaar toegang van: Maandag t/m zondag 6.00 uur t/m 00.00 uur.

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)