365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Obstacle Run (New)

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Over onze Obstacle run Training

De obstacle run trainingen zijn heerlijke workouts, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is de ultieme combinatie van functionele kracht en conditie training. De focus ligt op hardlopen in combinatie met oefeningen zoals slee duwen, lunges, wallballs, kettlebells en het over obstakels klimmen…  Een volledige lichaamstraining die elk aspect van fitness aanpakt! Deze Obstacle training is er voor alle niveaus, of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, De obstacle training is voor iedereen toegankelijk. Onze deskundige trainers zullen je begeleiden en aanpassingen voorstellen op basis van jouw behoeften en capaciteiten.

Obstacle Run Training bij PowerBase Fitness

Deze groepsles bereid je optimaal voor om deel te nemen aan een HYROX wedstrijd, MUD RUN en STRONG VIKING RUN. Als groep bereiden we ons met speciale trainingen voor om je helemaal ”ready” te maken voor een leuk sportief avontuur!  Onze gecertificeerde trainers hebben veel ervaring in deze wedstrijden en delen hun enthousiasme graag met zoveel mogelijk deelnemers.

Hyrox Event

Hyrox Event

Omdat de HYROX races uit vaste onderdelen bestaan, kan je enorm gericht trainen. Bij PowerBase Fitness hebben we alle toestellen en attributen die je in een Officiële Hyrox wedstrijd tegen gaat komen. Je kan je middels deze training perfect voorbereiden op een race!
Obstacle Runs

Obstacle Runs

Om je goed voor te bereiden op Obstacle Runs en Mud Runs is het belangrijk dat je naast hardlopen ook een sterk en fit lichaam creëert. Je moet over obstakels heen en kruipt onder obstakels door. Tijdens deze groepsles gaan we jouw lichaam op de meest ideale manier voorbereiden op de obstakels, we hebben hier immers al het materiaal voor in huis!

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten.

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles kun je vanaf €20,00 per 4 weken bij ons terecht, onbeperkt sporten is vanaf €30,00 per 4 weken. De Obstacle Training groepsles valt namelijk onder ons basis-abonnement (Bronze en Silver). Dit betekent dat je naast deze inspirerende groepsles ook nog kunt deelnemen aan de andere basis groepslessen, zoals bijvoorbeeld de Burn it 45, de ACT en de BBB Killerbody. En dat allemaal vanaf € 20,00 per 4 weken in onze 1600m2 grote open gym. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten als je ook nog gebruik wilt maken van de vrije fitness!

Obstacle Run PowerBase Fitness

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Hyrox training in Eindhoven
Obstacle Run Training
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)