Bootcamp

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Over onze Bootcamp Training

Onze Bootcamp is een heerlijke training, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Wij bieden zowel Indoor als Outdoor Bootcamp lessen aan dus of je nou lekker in de buitenlucht wil werken aan je fitheid of toch liever warm binnen bezig bent. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet!

Eersteklas kwaliteitstrainingen
Die jou en je hele lijf aanspreken. Verwacht geen drill-training. Maar ook geen ”walk in the park”. We werken hard. Maar op een manier die energie geeft.

Trainen in kleine groepen
Zo houden we oog voor iedere individuele prestatie. En waar nodig, sturen we bij. Daarvoor hebben we de juiste kennis in huis.

Trainen met materialen
Kettlebells, battle ropes, Tyres, TRX, ViPR’s: noem maar op! Daarin zijn we anders dan andere locaties. Maar geloof ons: het werkt. Op een hele leuke manier.

De juiste energie en focus
De groepsdynamiek bij PowerBase is uitstekend. Fanatiek en positief. Dat motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Deze les kan je volledig op je eigen tempo volgen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken, is Bootcamp een perfecte les.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten.

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles kun je vanaf €22,00 per 4 weken bij ons terecht, onbeperkt sporten is vanaf €32,00 per 4 weken. De Bootcamp groepsles valt namelijk onder ons basis-abonnement (Bronze en Silver). Dit betekent dat je naast deze inspirerende groepsles ook nog kunt deelnemen aan de andere basis groepslessen, zoals bijvoorbeeld de Burn it 45, de ACT en de BBB Killerbody. En dat allemaal vanaf € 22,00 per 4 weken in onze 1600m2 grote open gym. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten als je ook nog gebruik wilt maken van de vrije fitness!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)