4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

LEER ONZE LEUKE GYM IN 7 DAGEN GRATIS KENNEN... BEVALT DIT?

Dan sport je na de proefweek inclusief begeleiding voor 5,50 euro per week!

WAAROM ZOU JE HET EIGENLIJK NIET DOEN?

Je krijgt volledige onbeperkte toegang tot de gym. Maak gebruik van de 1600m2 indoor & outoor fitness en de 50+ wekelijkse groepstrainingen. Je hebt na de 7 dagen gratis ook geen verdere verplichtingen, deze 7 dagen zijn dus echt helemaal GRATIS! Wil jij na de proefweek graag blijven sporten dan hebben wij een sport abonnement inclusief begeleiding voor 5,50 euro per week!

DIT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW GRATIS PROEFWEEK…

We willen jouw persoonlijke verhaal horen, ontdekken wat je wilt bereiken en waarom, en uitzoeken waarom het behalen/vasthouden van deze doelen eerder niet lukte.

PowerBase Fitness biedt je een ruim aanbod groepslessen aan met een eigen uitgebalanceerd programma wat nauwkeurig in en op elkaar aansluit. Kort gezegd betekent dit dat jij optimaal traint voor resultaat, elke les weer! De lessen zijn leuk, boeiend en geschikt voor alle niveaus. Hierbij enkele populaire lessen: BBB Killerbody, CrossFit, Bokszaktraining, Boksen, Alternative Cardio Training, Bootcamp etc.

Je voltooit je gratis proefperiode met een evaluatiegesprek met je trainer. Hier worden eventuele vragen besproken waarna de één-op-één training gaat plaatsvinden. Hierin leer je ook wat je met al onze apparatuur kunt doen en waarvoor het nut heeft.

Meten is weten! Stap op onze geavanceerde ”Tanita Body Composition Analyser” en weet je vertrekpunt t.a.v. je vetpercentage, vetmassa, spiermassa, mineraal- en hydratatieniveau etc..

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur vind je bij ons ook squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, een peg-board, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Allemaal materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

Een reeks eenvoudige oefeningen die ons helpen eventuele instabiliteit of zwakte in je bewegingsbaan te identificeren. Als we problemen vinden, kunnen we je corrigerende oefeningen laten zien die helpen je training te verbeteren.

Bij PowerBase train je met de nieuwste apparatuur

BOEK HIER JOUW GRATIS PROEFWEEK

Vul hieronder je gegevens in om jouw gratis proefweek aan te vragen…

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

Mark
MarkBegeleiding
Lees verder
Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
Stephan
StephanFijne sfeer
Lees verder
Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
Merel
MerelGym voor iedereen
Lees verder
Super plek! Overgestapt naar Powerbase en dat was de beste keuze ooit. Voor jong en oud, van beginners tot gevorderden en van groepslessen tot individuele krachttrainingen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en goed opgeleid. Je kunt alles ten alle tijden aan de trainers vragen en ze zijn allemaal bereid je goed op weg te helpen. Kortom, Powerbase is een top gym!
Vorige
Volgende

Wat onze
Klanten zeggen

Vind ons op de kaart

PowerBase Fitness heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto, de fiets, te voet als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen op het bedrijventerrein het Zand in Best aan de rand van Eindhoven, aan de A2, nabij de A50 en de A58. Het treinstation Best ligt op 5 minuten afstand en de bus stopt vrijwel voor de deur.

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)