Powerbase Fitness

Leer onze leuke gym in 7 dagen GRATIS kennen... Bevalt dit?

Sport je na de proefweek inclusief begeleiding voor 5,50 euro per week!...😀
Resultaat garantie
Voordeligste gym
50+ groepslessen per week

Waarom zou je het eigenlijk niet doen?

Je krijgt volledige onbeperkte toegang tot de gym. Maak gebruik van de 1600m2 indoor & outoor fitness en de 50+ wekelijkse groepstrainingen. Je hebt na de 7 dagen gratis ook geen verdere verplichtingen, deze 7 dagen zijn dus echt helemaal GRATIS! Wil jij na de proefweek graag blijven sporten dan hebben wij een sport abonnement inclusief begeleiding voor 5,50 euro per week!

Boek hier jouw Gratis proefweek

Vul hieronder je gegevens in om jouw Gratis proefweek aan te vragen  Klik op ‘’aanvragen’’ wanneer je alles ingevuld hebt. Wij ontvangen zo de informatie zodat we contact met je op kunnen nemen voor de Gratis Proefweek. Enige problemen? Bel ons gerust op 0499-219161 en we boeken telefonisch gelijk een afspraak in.

  DIT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW GRATIS PROEFWEEK…

  Bespreken van je doelstelling

  We willen jouw persoonlijke verhaal horen, ontdekken wat je wilt bereiken en waarom, en uitzoeken waarom het behalen/vasthouden van deze doelen eerder niet lukte.

  Toegang tot alle groepslessen

  PowerBase Fitness biedt je een ruim aanbod groepslessen aan met een eigen uitgebalanceerd programma wat nauwkeurig in en op elkaar aansluit. Kort gezegd betekent dit dat jij optimaal traint voor resultaat, elke les weer! De lessen zijn leuk, boeiend en geschikt voor alle niveaus. Hierbij enkele populaire lessen: BBB Killerbody, CrossFit, Bokszaktraining, Boksen, Alternative Cardio Training, Bootcamp etc.

  1-op-1 demo training/evaluatie

  Je voltooit je gratis proefperiode met een evaluatiegesprek met je trainer. Hier worden eventuele vragen besproken waarna de één-op-één training gaat plaatsvinden. Hierin leer je ook wat je met al onze apparatuur kunt doen en waarvoor het nut heeft.

  Uitgebreide lichaamsmeting

  Meten is weten! Stap op onze geavanceerde ''Tanita Body Composition Analyser'' en weet je vertrekpunt t.a.v. je vetpercentage, vetmassa, spiermassa, mineraal- en hydratatieniveau etc..

  Functionele bewegingsanalyse

  Een reeks eenvoudige oefeningen die ons helpen eventuele instabiliteit of zwakte in je bewegingsbaan te identificeren. Als we problemen vinden, kunnen we je corrigerende oefeningen laten zien die helpen je training te verbeteren.

  Toegang tot leuke uitdagende apparatuur

  Naast reguliere fitness en cardio apparatuur vind je bij ons ook squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, een peg-board, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Allemaal materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

  99% van de 214 beoordelingen beveelt PowerBase Fitness aan met een 9,9

  Dit cijfer is gebaseerd op de reviews van de onafhankelijke websites Facebook en Google.

  WAT KLANTEN VERTELLEN OVER POWERBASE FITNESS…

  Mark, 36 jr

  Mark, 36 jr

  Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
  Stephan, 27 jr

  Stephan, 27 jr

  Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
  Ellen, 43 jr

  Ellen, 43 jr

  Ik hou van deze plek. Op het moment dat je door de deur loopt krijg je een warm en welkom gevoel. Super leuk dat je je hier ook als vrouw bezig kunt houden met krachttraining zonder dat daarover geoordeeld wordt of dat je bekeken wordt.
  Top
  Open chat
  1
  Stel gerust je vraag
  Scan de code
  Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

  Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

  Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)