Burn it 45

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Join the ride en boek een les bij onze BURN IT 45

BURN IT 45 is een inspirerende indoor Bike, Roei en Ski workout. Terwijl de groep als een geheel bezig is, kun je jouw eigen prestaties in real time meten en verbeteren, doordat ieder zijn eigen doel stelt per toestel op basis van jouw eigen hartslag of op basis van wattage. Tijdens een BURN IT 45 les werk je aan jouw uithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid. Verbrand calorieën met veel plezier!

>> Speciaal voor de burners de spinning 3.0 les. Een total body, Bike, Roei en Ski workout

Het is ons doel om jou te laten genieten van deze les en even alles te laten vergeten. Onze instructeurs nemen je mee naar the top of your game!
Haal je gedachte weg van de dagelijkse routine, geef alles wat je hebt, en voel je okselfris na de workout. Geweldige muziek en een leuke groep is het perfecte recept voor een opwindende en leuke sessie!
En niet onbelangrijk; een echte calorie burner deze les.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten.

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles kun je vanaf €22,00 per 4 weken bij ons terecht, onbeperkt sporten is vanaf €32,00 per 4 weken. Deze groepsles valt namelijk onder ons basis-abonnement (Bronze en Silver). Dit betekent dat je naast deze inspirerende groepsles ook nog kunt deelnemen aan de andere basis groepslessen, zoals bijvoorbeeld de Bootcamp, de ACT en de BBB Killerbody. En dat allemaal vanaf € 22,00 per 4 weken in onze 1600m2 grote open gym. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten als je ook nog gebruik wilt maken van de vrije fitness!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)