4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

12-weeks transformatie plan

Personal training

Voel je beter en fitter na 12 weken of je krijg je geld terug!

We willen allemaal rendement hebben als we ergens in investeren. Dus ook als je serieus investeert in je conditie en/of je levensstijl verwacht je dat dat jou rendement oplevert. Onze belofte aan jou is heel simpel: wanneer jij investeert in je lichaam/geest met onze Personal Training en je alle -vooraf overeengekomen- afspraken en instructies opvolgt, garanderen wij dat je je na 12 weken zichtbaar beter en fitter zult voelen – anders betalen wij je volledige investering terug.

Wij geloven niet in rare diëten of zware afslankmethodes, we doen niet aan afmattende trainingen en we doen geen valse beloften. We maken samen met jou een plan van aanpak en dat ga je 12 weken onder onze begeleiding volgen. Wat heb je te verliezen?

Betaal de helft per persoon met duo-personal training

Wil je sporten nog leuker en voordeliger maken? Kies dan voor duo personal training bij Powerbase. Samen met je trainingspartner, of dat nu je vriend, vriendin of partner is, geniet je van een volledige training voor de prijs van één.

Dit betekent dat jullie allebei de helft betalen maar toch genieten van persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan. Train samen, motiveer elkaar en behaal jullie fitnessdoelen terwijl je plezier maakt.

Met duo personal training halveer je de kosten, niet de resultaten!

Behaal jouw doelen met ons concept

Ben jij de volgende die een transformatie ondergaat?

11,9KG VET KWIJT, 1,4KG SPIER AANGEKOMEN EN MIJN TAILLE IS 8,7CM MINDER

“De veranderingen die ik heb doorgemaakt hebben zowel fysiek als mentaal zijn uitwerking gehad. Ik ben in mijn beste ‘’shape’’ ooit! Ik ben zo blij met wat ik in de spiegel zie. Pull-ups? Geen probleem. Mijn advies voor iedereen die een duwtje in de goede richting nodig heeft overweeg personal training. Ik woon alleen, ik heb een hypotheek met allerlei vaste lasten, de prijs was voor mij een drempel maar het resultaat was het dubbel en dwars waard.’’

10,3KG VET KWIJT EN 14,3CM IN BUIKOMVANG VERMINDERD

“Personal Training heeft mijn leven letterlijk veranderd! Ik ben pas 37 jaar geworden maar voel me gezonder en sterker dan ooit! Ik was eerst best een onzeker type maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Mijn familie, vrienden en collega’s hebben het verschil opgemerkt. Ben in 12 weken tijd 10,3kg vet kwijt en mijn buikomvang is met 14,3cm verminderd.’’

14,5KG VET KWIJT EN 17CM IN OMVANG VERMINDERD

“Ik had altijd moeite om mezelf te motiveren, kwam een paar keer per week naar de sportschool en kon zelfs geen volledige push-up doen. Een PT programma bij Powerbase is de beste beslissing die ik heb kunnen maken! De lessen zijn geweldig en de ondersteuning is goed. Pas toen ik mijn eten begon bij te houden, besefte ik pas hoeveel onzin ik tussen maaltijden door at! Ik ben nu een aantal kg lichter, voel me weer happy en kan zelfs een plank met schijven op mijn rug! Reacties die ik krijg van vrienden en familie zijn positief, afgezien van vreemde mensen: “Ik wist niet dat je vroeger zo dik was!” De enige keerzijde aan het geheel is dat mijn kleren niet meer passen! “

Small group
personal training

Als je echt serieus bent over het behalen van resultaten en je wilt wel wat investeren maar met een iets beperkter budget, bieden wij je ook de mogelijkheid om in kleine groepen (maximaal 5 personen) Personal Training te volgen. Je krijgt je eigen gepersonaliseerde programma en voedingshandleiding en DRIE of TWEE small group trainingen per week voor slechts €180 of €130 per maand. Je deelt je sessies met andere leden die streven naar eenzelfde doel als jij hebt, of dat nu werken aan je lichaam en/of levensstijl is of het verbeteren van je sportprestaties. Samen creëer je zo een onschatbaar netwerkje van groepsondersteuning, kameraadschap, motivatie en verantwoordelijkheid.

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ

 • Intake en assessment (Hierin bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens doen we een aantal metingen. Zo stellen we je lichaamsgewicht vast, vet-massa, droge spiermassa, vetpercentage, hydratieniveau, mineraalgehalte etc.)
 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
 • Gepersonaliseerd voedingsprogramma
 • 3 of 2 small group trainingen per week (maximaal 5 personen)
 • Resultaat gerichte groepstraining gebaseerd op functionaliteit en lichaamsbouw
 • Maandelijkse voortgangsbeoordeling

One-to-one
personal training

Ideaal voor diegenen die meer persoonlijke, geconcentreerde 1-op-1 aandacht van een coach nodig hebben. Of je nou blessures, medische problemen, complexe voedingsvereisten hebt of je prestatie in een bepaalde sport wilt verbeteren. Wat je doelen ook zijn en welke obstakels je er eventueel van weerhouden om deze te bereiken, de Personal Trainers van PowerBase hebben de ongeëvenaarde expertise en ervaring die nodig is om samen met jou je resultaten te behalen. Prijzen variëren afhankelijk van de frequentie, duur van de sessies en je persoonlijke wensen. Zo bieden wij ook DUO-personal training aan met als actie: 2 voor de prijs van 1! Neem contact op voor meer informatie.

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ

 • Intake en assessment (Hierin bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens doen we een aantal metingen. Zo stellen we je lichaamsgewicht vast, vet-massa, droge spiermassa, vetpercentage, hydratieniveau, mineraalgehalte etc.)
 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
 • Gepersonaliseerd voedingsprogramma
 • 1-op-1 Personal Training met een Coach die bij je past (op een tijdstip dat jou uitkomt)
 • Geavanceerde programmering voor het optimaliseren van alle workouts richting je doelstelling
 • 2 wekelijkse 1 op 1 evaluatie en voortgangsbeoordeling

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie delen de personal trainer, maar ook de kosten. Dat scheelt de helft! Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt voedingsbegeleiding en een trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

DUO PERSONAL TRAINING: WAAROM ALLEEN TRAINEN, ALS HET OOK SAMEN KAN?

• Samen trainen met je vriend, vriendin of partner zorgt voor extra uitdaging
• Motiveer elkaar en ga telkens een stapje verder
• Behaal gezamenlijk je doel
• Vier samen succes
• Steun elkaar als het even wat minder gaat
• En bijkomend voordeel.. het is de helft goedkoper dan een-op-een personal training

Unieke voordelen
Bij Powerbase Fitness

Geen verveling meer

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

Extra's bij powerbase fitness

Gratis gekoeld water, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Gratis workshops, Maaltijdservice, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!

Meer dan alleen het gebruikelijke materiaal

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur hebben wij ook, Lifting platforms, squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur!

Mark
MarkBegeleiding
Lees verder
Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
Stephan
StephanFijne sfeer
Lees verder
Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
Merel
MerelGym voor iedereen
Lees verder
Super plek! Overgestapt naar Powerbase en dat was de beste keuze ooit. Voor jong en oud, van beginners tot gevorderden en van groepslessen tot individuele krachttrainingen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en goed opgeleid. Je kunt alles ten alle tijden aan de trainers vragen en ze zijn allemaal bereid je goed op weg te helpen. Kortom, Powerbase is een top gym!
Vorige
Volgende

Wat onze
Klanten zeggen

Tarieven

Al mogelijk voor € 95,00 per maand met 100% tevredenheidsgarantie

IK WIL GRATIS (START)INFORMATIE ONTVANGEN!

Via onderstaand formulier vraag je alle informatie aan over Personal Training bij PowerBase Fitness. Wij nemen snel contact met je op. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0499 219161.

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

BEN JIJ KLAAR OM HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN?

Super, ons Transformation Program is leuk en uitdagend en wij garanderen je 100% zeker resultaat!

Ons programma bestaat uit betaalbare Small Group Personal Training inclusief voedings- begeleiding die je lichaam transformeert en je de juiste mindset geeft om blijvende resultaten te boeken!

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)