PERSONAL TRAINING IN BEST/EINDHOVEN
DE 1E GYM DIE RESULTAAT GARANDEERT! VOEL JE BETER EN FITTER IN 12 WEKEN!

 

We willen allemaal rendement hebben als we ergens in investeren. Dus ook als je serieus investeert in je conditie en/of je levensstijl verwacht je dat dat jou rendement oplevert. Onze belofte aan jou is heel simpel: wanneer jij investeert in je lichaam/geest met onze Personal Training en je alle -vooraf overeengekomen- afspraken en instructies opvolgt, garanderen wij dat je je na 12 weken zichtbaar beter en fitter zult voelen – anders betalen wij je volledige investering terug.

Wij geloven niet in rare diëten of zware afslankmethodes, we doen niet aan afmattende trainingen en we doen geen valse beloften. We maken samen met jou een plan van aanpak en dat ga je 12 weken onder onze begeleiding volgen. Wat heb je te verliezen?

Progressie-Jan

Jan

10,3kg vet kwijt en 14,3cm
in buikomvang verminderd

“Personal Training heeft mijn leven letterlijk veranderd! Ik ben pas 37 jaar geworden maar voel me gezonder en sterker dan ooit! Ik was eerst best een onzeker type maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Mijn familie, vrienden en collega’s hebben het verschil opgemerkt. Ben in 12 weken tijd 10,3kg vet kwijt en mijn buikomvang is met 14,3cm verminderd.’’

boksen-pt

Je hebt niets te verliezen, alleen overtollige kilo’s, een ongezonde levenstijl of een slechte conditie…

ALL-IN BEGELEIDING
WAT WIJ JE BIEDEN IN RUIL VOOR DE INVESTERING DIE JE DOET:

Air-bike-PT

1. Intake en assessment

Hierin bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens doen we een aantal metingen. Zo stellen we je lichaamsgewicht vast, vet-massa, droge spiermassa, vetpercentage, hydratieniveau, mineraalgehalte etc.

Bewegingsscreening en prestatie-test

Om eventuele beperkingen te identificeren doen we een korte bewegingsscreening en een prestatietest. Hierdoor beperk je het risico op blessures.

Bespreken huidige levensstijl

We nemen je voedselkeuzes, timing, stressfactoren en slaapcycli uitgebreid met elkaar door.

Doelstellingen vastleggen

We stellen alleen realistische lange- en korte termijndoelen op die we samen met elkaar overeenkomen. Ook wordt hier het tijdspad bepaald. Dit is je startpunt!

2. Plan van Aanpak

Na de uitgebreide intake en diverse testen, zoals hierboven beschreven, ontwerpen wij een compleet, op maat gemaakt programma dat speciaal is ontworpen om jouw gewenste doelen en onze afspraken te realiseren. Denk hierbij aan:

Voedingsprogramma en supplementen

Volledig afgesteld om je te voorzien van energie, vet te verbranden en spieren op te bouwen.

Coaching en ondersteuning 24/7

Om je blijvend te motiveren, te ondersteunen en aan te moedigen wanneer daar behoefte aan is.

Weerstandstraining

Om functionele kracht te vergroten en spierontwikkeling te stimuleren.

Cardiovasculaire oefeningen

Om vetverbranding en gezondheid van het hart en vaatstelsel te optimaliseren.

Stretchen & hersteltraining

Om je herstel na inspanning te versnellen en blessures te voorkomen.

3. Leren

We gaan je helpen om alle componenten van je programma te leren en je helpen de veranderingen in je dagelijks leven om te zetten in duurzame gewoonten. In plaats van alleen de bewegingen te doorlopen en je trainingen te volgen, ga je ook over de wetenschap achter de oefeningen kennis opdoen, zodat je weet en begrijpt wat het beste werkt voor jouw lichaam en waarom.

4. Coachen

Naast je trainingen, plannen we elke maand een voortgangsgesprek om de continuïteit en voortgang te monitoren en het programma zo nodig bij te kunnen stellen. Alles met als doel dat je de best mogelijke resultaten van je investering gaat behalen.

Are you next?

Leuke WhatsApp van tevreden klanten zijn onze gym.
progressie-14-weken-Lieke

Lieke

11,9kg vet kwijt, 1,4kg spier aangekomen
en mijn taille is 8,7cm minder

“De veranderingen die ik heb doorgemaakt hebben zowel fysiek als mentaal zijn uitwerking gehad. Ik ben in mijn beste ‘’shape’’ ooit! Ik ben zo blij met wat ik in de spiegel zie. Pull-ups? Geen probleem. Mijn advies voor iedereen die een duwtje in de goede richting nodig heeft overweeg personal training. Ik woon alleen, ik heb een hypotheek met allerlei vaste lasten, de prijs was voor mij een drempel maar het resultaat was het dubbel en dwars waard.’’

Small Group
Personal Training

Als je echt serieus bent over het behalen van resultaten en je wilt wel wat investeren maar met een iets beperkter budget, bieden wij je ook de mogelijkheid om in kleine groepen (maximaal 5 personen) Personal Training te volgen. Je krijgt je eigen gepersonaliseerde programma en voedingshandleiding en DRIE of TWEE small group trainingen per week voor slechts €180 of €130 per maand. Je deelt je sessies met andere leden die streven naar eenzelfde doel als jij hebt, of dat nu werken aan je lichaam en/of levensstijl is of het verbeteren van je sportprestaties. Samen creëer je zo een onschatbaar netwerkje van groepsondersteuning, kameraadschap, motivatie en verantwoordelijkheid.

Wat zit er allemaal bij

 • Intake en assessment (Hierin bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens doen we een aantal metingen. Zo stellen we je lichaamsgewicht vast, vet-massa, droge spiermassa, vetpercentage, hydratieniveau, mineraalgehalte etc.)
 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
 • Gepersonaliseerd voedingsprogramma
 • 3 of 2 small group trainingen per week (maximaal 5 personen)
 • Resultaat gerichte groepstraining gebaseerd op functionaliteit en lichaamsbouw
 • Maandelijkse voortgangsbeoordeling

One-To-One
Personal Training

Ideaal voor diegenen die meer persoonlijke, geconcentreerde 1-op-1 aandacht van een coach nodig hebben. Of je nou blessures, medische problemen, complexe voedingsvereisten hebt of je prestatie in een bepaalde sport wilt verbeteren. Wat je doelen ook zijn en welke obstakels je er eventueel van weerhouden om deze te bereiken, de Personal Trainers van PowerBase hebben de ongeëvenaarde expertise en ervaring die nodig is om samen met jou je resultaten te behalen. Prijzen variëren afhankelijk van de frequentie, duur van de sessies en je persoonlijke wensen. Zo bieden wij ook DUO-personal training aan met als actie: 2 voor de prijs van 1! Neem contact op voor meer informatie.

Wat zit er allemaal bij

 • Intake en assessment (Hierin bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens doen we een aantal metingen. Zo stellen we je lichaamsgewicht vast, vet-massa, droge spiermassa, vetpercentage, hydratieniveau, mineraalgehalte etc.)
 • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
 • Gepersonaliseerd voedingsprogramma
 • 1-op-1 Personal Training met een Coach die bij je past (op een tijdstip dat jou uitkomt)
 • Geavanceerde programmering voor het optimaliseren van alle workouts richting je doelstelling
 • 2 wekelijkse 1 op 1 evaluatie en voortgangsbeoordeling

START VANDAAG NOG
MET SPORTEN BIJ POWERBASE FITNESS

12+ jaar ervaren Personal Trainers in Best

Wij zijn toonaangevend op het gebied van gespecialiseerde en op maat gemaakte gezondheids- en fitnessdiensten in Best/Eindhoven. Met ons brede scala aan expertise op het gebied van voeding, lichaamsbeweging voor vetverlies, sportprestaties en spieropbouw, verbeteren van levensstijl en gezondheid in combinatie met onze deskundige personal trainers, maakt dat wij je kunnen garanderen dat jij je gewenste gezondheids- en/of fitnessdoelen zult bereiken.

Geen verveling meer

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

Meer dan alleen het gebruikelijke materiaal

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur hebben wij ook lifting platforms, squat-racks, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur!

Extra’s bij PowerBase

Gratis gekoeld water en Bolero sportdrank, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!

progressie-Jessica-12-weken

Jessica

14,5kg vet kwijt en 17cm
in omvang verminderd

“Ik had altijd moeite om mezelf te motiveren, kwam een paar keer per week naar de sportschool en kon zelfs geen volledige push-up doen. Een PT programma bij Powerbase is de beste beslissing die ik heb kunnen maken! De lessen zijn geweldig en de ondersteuning is goed. Pas toen ik mijn eten begon bij te houden, besefte ik pas hoeveel onzin ik tussen maaltijden door at! Ik ben nu een aantal kg lichter, voel me weer happy en kan zelfs een plank met schijven op mijn rug! Reacties die ik krijg van vrienden en familie zijn positief, afgezien van vreemde mensen: “Ik wist niet dat je vroeger zo dik was!” De enige keerzijde aan het geheel is dat mijn kleren niet meer passen! “

JA, IK WIL GRATIS (START)INFORMATIE ONTVANGEN!

Via onderstaand formulier vraag je alle informatie aan over Personal Training bij PowerBase Fitness. Wij nemen snel contact met je op. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0499 219161.

  Top
  Open chat
  1
  Stel gerust je vraag
  Scan de code
  Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

  Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

  Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)