4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Calisthenics

1600m2 Indoor & Outdoor gym

WAT IS CALISTHENICS?

Calisthenics is een sport, waarbij iemand traint met het eigen lichaamsgewicht. De sport wordt ook wel ‘street workout sport’ genoemd, omdat de sport op en aan de straat kan worden uitgevoerd. Sommige calisthenics oefeningen, zoals pull ups en handstand push ups, kunnen moeilijk zijn om uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleren van deze bewegingen en zorgen dat we hier met geschaalde oefeningen naartoe werken. 

UNIEKE LOCATIE

Met een Indoor & Outdoor Calisthenics park is PowerBase Fitness de enige sportschool in de omgeving Eindhoven waar je uitgebreid Calisthenics kunt trainen. Er staan zowel buiten als binnen (grote) Calisthenics RIG’s op verschillende hoogtes met onder andere een 20mtr lange monkey bar, dipbars, ringen en klimtouwen enz. enz.

WAT GAAN WIJ JE ALLEMAAL LEREN?

WIJ MAKEN EEN PASSEND CALISTHENICS SCHEMA

Wanneer wij een Calisthenics sportschema voor je uitwerken zorgen wij dat dit schema past bij je huidige niveau, belastbaarheid en doelstelling.

Wij garanderen de juiste stimulering van het lichaam zodat er altijd voldoende uitdaging is. Dankzij onze gepassioneerde ervaren trainers zul je aan motivatie en inspiratie geen tekort hebben.

IEDER BEGIN IS MOEILIJK, MAAR JE START OP JE EIGEN NIVEAU

Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je deze sport nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Wij maken een passend schema afgestemd op jou niveau. Je zult zien dat je steeds meer oefeningen kunt!

VOOR WIE IS CALISTHENICS BEDOELD?

Wij maken Caslisthenics trainingen op maat voor jong en oud en voor beginners tot gevorderden. Dankzij de opbouwende manier van de trainingen en het schaalbaar maken van alle oefeningen kunnen onze ervaren trainers je hier perfect in begeleiden.

Een voordeel van de vele voordelen van Calisthenics is dat er weinig blessures door ontstaan. Dit komt omdat je altijd met je eigen lichaamsgewicht traint. Dit is dus perfect voor mensen die zeer blessure gevoelig zijn. Ben jij herstellende van een blessure of heb je al een lange tijd niet meer gesport? Dan is Calisthenics een geschikte manier om fitter te worden!

Bij onze gym staat er een professionele trainer klaar om jou te begeleiden.

Veelgestelde vragen

Kan ik Calisthenics combineren met Fitness?

Ja hoor.. Je kan Calisthenics zeer goed combineren met losse gewichten en/of machines. Je zult merken dat ze elkaar juist in positieve zin versterken. Natuurlijk moet het sportschema goed afgestemd zijn maar daar helpen onze trainers je natuurlijk graag mee!

Hoe effectief is Calisthenics?

Calisthenics is goed voor het verbeteren van functionele kracht en spreekt tevens het  cardiovasculaire systeem aan. Verder zul je merken dat je balans, snelheid en coördinatie verbetert.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! Voor 2x per week sporten betaal je €22,00,- per 4 weken, onbeperkt sporten €32,00,- per 4 weken. Dit zijn beide basis abonnementen en dat betekend dat je kan deelnemen aan de basis groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt gebruiken voor jouw Calisthenics training. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness!

KOM JIJ EEN DAG BIJ ONS KIJKEN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende afspraak in!

Laden...

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)