CrossFit

Class / Cardio, Endurance, Muscle Gain, Strength, Tone Up, Weight Loss

Wij zijn “CrossFit PBF”. De leukste CrossFit box in Best

Wat is CrossFit?

Wanneer je sporten als atletiek, gymnastiek, powerliften, gewichtheffen, strongman en verschillende duursporten combineert krijg je CrossFit. De sport CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan enkel vet verbranden of het opbouwen van spiermassa. We trainen op een functionele manier en gebruiken heel veel leuke variaties. Dan kun je denken aan o.a. opdrukken, handstanden, touwklimmen, ringwerk, gewichten dynamisch tillen en verplaatsen, rennen, roeien, springen, gooien, duwen, trekken enz. Allemaal natuurlijke bewegingen! Zo herkent je lichaam dit als het ware en boek je relatief snel resultaat.

De lessen bij ”CrossFit PBF” in Best

Bij CrossFit PBF Best trainen we in kleine groepen van maximaal 12 personen. Regelmatig trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekent dat er 6 personen tegelijk bewegen en de andere 6 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij in optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

Bij PowerBase kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per lid wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen.

In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

Courtesy of CrossFit Inc.

Onze verschillende CrossFit lessen:

 • CrossFit WOD (Beginners)
 • CrossFit WOD
 • CrossFit Oly
 • CrossFit Strength
 • Calisthenics
 • CrossFit Strongman
 • CrossFit Kids & Teens

Hoe ziet een training er bij ons uit?

   1. Gezellige ontvangst aan de bar met een gratis drankje en bespreken van de workout van vandaag
   2. Warming-up met eventueel lenigheid/mobiliteit afgestemd op de les
   3. Een workout waarin we je in de “flow” brengen met alle bijbehorende voordelen
   4. Een krachtonderdeel voor je core, benen, billen, rug, armen enz.
   5. Workout of the day (WOD); tussen de 10 en 20 min intensief knallen
   6. Cooling down waarin we je voorbereiden op een goede nachtrust

Ieder begin is moeilijk, maar je start op je eigen niveau

Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je deze sport nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Je doet alle oefeningen helemaal op je eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijker gaat!

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! Voor 2x per week CrossFit betaal je €42,00,- per 4 weken, onbeperkt CrossFit €52,00,- per 4 weken. Dit zijn beide Ultra abonnementen en dat betekent dat je naast CrossFit ook aan alle andere groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness biedt naast de CrossFit lessen!

Starten?

Na een gratis CrossFit Proefles of een vrijblijvend intake gesprek waarin wij meer uitleg geven over onze werkwijze, kan je beginnen aan jouw CrossFit avontuur!

Specialty trainingen

Binnen de reguliere Crossfit lessen komen allerlei kracht, gymnastiek en atletiek bewegingen aan bod. Samen met gecertificeerde trainers helpen wij jou graag naar jouw doel en kan het volgen van ook een specialty training je wellicht nog beter op weg helpen. De reguliere lessen volgen echter altijd de basis van CrossFit.

 • Calisthenics/Gymnastics

In deze lessen ontwikkel je kracht en skills zoals Pull Ups, Ring Dips, Handstand Walk, Pistols, Muscle Ups, etc sneller

 • CrossFit Strength

In deze lessen staan verschillende power oefeningen centraal en werken we aan techniek i.c.m. het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

 • CrossFit Strongman

In deze lessen werken we met echte Strongman oefeningen. Denk aan oefeningen zoals yokes, farmers, zandzakken en Stones met als doel het functioneel sterker en fitter worden.

 • CrossFit Oly

CrossFit Oly is een les waarin je getraind wordt door een Weightlifting trainer. Tijdens deze les leer je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgen.

 • CrossFit WOD (Beginners)

Deze les is voor iedereen die nog onbekend is met CrossFit en voor leden die hun bewegingen willen verbeteren. Tijdens deze les is er meer individuele aandacht, extra focus op bewegingspatronen en de Workout Of the Day is nog meer aangepast om je op jouw fitnessniveau te ontmoeten.

GRATIS PROEFLES CROSSFIT UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)