Alternative Cardio Training

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Wat is de Alternative Cardio Training?

De ”Alternative Cardio Training” oftewel ACT is een intensieve cardio workout. Deze les zal je uitdagen om tot het uiterste te gaan. De les start met een stevige warming up. De training zelf bestaat uit series van oefeningen met veel herhalingen. Tussen deze herhalingen zijn er steeds korte pauzes om heel even tot rust te komen. Doordat we gebruik maken van functionele bewegingen laten we geen spier in je lichaam met rust.

  • Het alternatief voor de oeverloze sessies’s op een loopband, fiets of crosstrainer!
  • In 30 minuten een volledige training met een voldaan gevoel
  • Verbrand calorieën tot uren na de les

Deze training is zeer effectief in ontzettend weinig tijd. Na deze workout komt het lichaam terecht in een afterburn effect. Dit is het blijvend verbranden van calorieën tot uren na de les!  Ook is het effect op de vetverbranding maximaal omwille van een geoptimaliseerde zuurstofopname. Dit zal resulteren in een perfect gevormd lichaam en het verbranden van die laatste kilootjes! Een absolute aanrader als je wil verbeteren in conditie, strakker wilt worden en daarnaast je vet percentage wilt verlagen.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten.

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles kun je vanaf €22,00 per 4 weken bij ons terecht, onbeperkt sporten is vanaf €32,00 per 4 weken. Deze groepsles valt namelijk onder ons basis-abonnement (Bronze en Silver). Dit betekent dat je naast deze inspirerende groepsles ook nog kunt deelnemen aan de andere basis groepslessen, zoals bijvoorbeeld de Bootcamp, de Burn it 45 en de BBB Killerbody. En dat allemaal vanaf € 22,00 per 4 weken in onze 1600m2 grote open gym. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten als je ook nog gebruik wilt maken van de vrije fitness!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)