Boksen

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Boksen bij Powerbase Fitness in Best?

Boksen is conditioneel eén van de meest uitdagende sporten, daarnaast is het een kunst op het juiste balans te vinden tussen raken zonder geraakt te worden. Dit maakt boksen een zeer technische sport, wij hebben de beste trainers die je deze technieken kunnen aanleren!

  • Wij hebben gratis bokshandschoenen te leen

Hoe ziet een boksles eruit?

Deze les zal veel aandacht besteden aan techniek, denk aan voetwerk, ontwijken en stootcombinaties. Daarnaast besteden we aandacht aan coördinatie, conditionele oefeningen en sparren. Iedereen krijgt genoeg persoonlijke aandacht en er heerst een gemoedelijke sfeer, een geweldige manier om wat stoom af te blazen!

De les wordt aangepast op je niveau en de ervaren trainer leert jouw de technieken aan zodat jij je kunt concentreren op een leuke en doeltreffende les. Daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release.

Bekijk ook onze andere Combat lessen

Bokszak Training

Bokszak Training

Er wordt niet op het lichaam gestoten
De Bokszak training is een intensieve boksles waarbij je in kleinschalige groepjes op een leuke manier leert boksen op de bokszak. Het is een pittige maar zeer effectieve workout en daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release!
StrikeFit

StrikeFit

Er wordt niet op het lichaam gestoten
De StrikeFit is een combinatie van bokszaktraining, (kick)boksen en circuittraining. Je oefent verschillende stoot- en traptechnieken op de bokszakken, handschoenen en stootkussens. Tijdens deze les wordt er niet gespard.

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)