4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

JEUGD CROSSFIT

Ontdek JEUGD CROSSFIT

WIJ ZIJN “CROSSFIT PBF” EN ZIJN EEN OFFICIËLE CROSSFIT BOX GEVESTIGD IN BEST

DE CROSSFIT KIDS & TEENS LESSEN IN ONZE SPORTSCHOOL IN BEST

Jeugd CrossFit lessen zijn zeer uitgebreide en gevarieerde trainingen waar we kinderen op een leuke en speelse wijze de basisvaardigheden van de motoriek bijbrengen.
Denk hierbij aan optrekken, touwklimmen, opdrukken, handstanden, ringwerk, lichte gewichten tillen en verplaatsen, rennen, springen, gooien, trekken enz. enz. Al deze aspecten worden verwerkt in het samen werken en samen spelen.

JEUGD CROSSFIT: VOOR KINDEREN VAN 5 T/M 11 JAAR

Het doel van het Jeugd CrossFit programma is om kinderen bekend te maken met sporten en hen dit te laten ervaren op een leuke en actieve manier. Een CrossFit les duurt 60 minuten en draait voornamelijk om het ontwikkelen van een breed scala van algemene fysieke en motorische vaardigheden. Middels diverse activiteiten zoals parcoursen afleggen, team spelletjes en leuke workouts zijn de kinderen actief bezig en leren ze zo de voordelen van bewegen. Daarnaast werken ze aan het maken van sociale contacten, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en andere belangrijke levensvaardigheden.

CROSSFIT TEENS: DRAAIEN MET REGULIERE CROSSFIT LESSEN MEE

Vanaf een jaar of 12 zijn de meeste kinderen toe aan een meer uitdagend programma. In de tienerjaren ontwikkeld het menselijk lichaam zich in een razend tempo en kan het lichaam zelfs van week tot week veranderen. Ons reguliere programma houd rekening met het feit dat tieners met deze veranderingen kunnen omgaan en zichzelf succesvol blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. In het reguliere CrossFit programma ligt voor hen meer de nadruk op het aanleren van technieken van de meer geavanceerde bewegingen en gaat het programma verder met het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.

VOORDELEN VAN JEUGD CROSSFIT VOOR DE KIDS

Korte termijn:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Mentale weerbaarheid (leren winnen en verliezen)
 • Samen werken/spelen

Lange termijn:

 • Sterk verminderde kans van klachten aan het bewegingsapparaat en minder kans op blessures 
 • Sterk verminderde kans op welvaartsziekten zoals obesitas en diabetes type 2.
 • Vitaliteit en fitheid (ook op latere leeftijd)

DE OPBOUW VAN EEN JEUGD CROSSFIT LES:

 1. Warming-up die afgestemd is op de les (soms in spelvorm)
 2. Een (lichte) krachtoefening
 3. Het aanleren van (nieuwe) CrossFit technieken
 4. Workout of the day (WOD); tussen de 5 en 20 min lekker intensief knallen
 5. De resultaten van deze WOD worden op een whiteboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen.
 6. Speciale challenge (b.v. wie kan er het langst blijven hangen)

NU BEN JE NATUURLIJK BENIEUWD NAAR DE KOSTEN. EN DAT BEGRIJPEN WE!

Voor een onbeperkt Jeugdabonnement betaal je slechts € 22,00,- per 4 weken. Je kind mag dan onbeperkt deelnemen aan, jeugd CrossFit, jeugd Boksen en de Jeugd Fitness lessen.
Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde en vakinhoudelijke instructeurs, er is non-stop begeleiding en volledig toezicht.

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!

Laden...

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)