4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Total Transformation Project

Het ”transformation project” bestaat uit drie aaneengesloten maanden.
Elke maand bevat een getest 30-daags training- & voedingsprogramma.

Maand 1

In de eerste maand halen we het ”slechte” uit je huidige voedingspatroon, zorgen we voor leuke, leerzame sessies tijdens de trainingen met je eigen personal trainer en beginnen we met het creëren van de juiste mindset. Klanten verliezen in de eerste maand gemiddeld 4,5 kg vet.

Maand 2

In de tweede maand gaan we door met het verliezen van overtollig vet terwijl je lichaamsbouw al strakker en sterker wordt. Je zult drastische veranderingen gaan zien en begint de juiste eetgewoonten te krijgen die je nog meer resultaat opleveren.

Maand 3

In maand drie bouw je kracht op, verbrand je nog meer vet en begin je erachter te komen wat je lichamelijk allemaal kunt bereiken met de juiste mindset. Eerdere klanten die het gehele programma hebben voltooid, hebben tot 18 kg vet blijvend verloren.

Het transformation project combineert drie elementen:

Training

#1

Bij PowerBase Personal Training doen we niet aan saaie workouts. De small group trainingssessies zijn intensief en houden je letterlijk bij de les, maar de sessies zijn zeker ook leuk! Wij helpen je het overtollige vet kwijt te raken, droge spiermassa op te bouwen en je sneller fit te krijgen dan je ook had gedacht!

Dit onderdeel bevat:

Nutrition

#2

Wij geloven niet in crash diëten en afval shakes. Je leert om gezonde maaltijden te plannen en voor te bereiden en om de levensstijl te ontwikkelen die nodig is voor duurzame resultaten.

Dit onderdeel bevat:

Support

#3

Deskundige coaching, advies en motivatie tips van professionele trainers.

Dit onderdeel bevat:

Ben jij de volgende die een transformatie ondergaat?

11,9KG VET KWIJT, 1,4KG SPIER AANGEKOMEN EN MIJN TAILLE IS 8,7CM MINDER

“De veranderingen die ik heb doorgemaakt hebben zowel fysiek als mentaal zijn uitwerking gehad. Ik ben in mijn beste ‘’shape’’ ooit! Ik ben zo blij met wat ik in de spiegel zie. Pull-ups? Geen probleem. Mijn advies voor iedereen die een duwtje in de goede richting nodig heeft overweeg personal training. Ik woon alleen, ik heb een hypotheek met allerlei vaste lasten, de prijs was voor mij een drempel maar het resultaat was het dubbel en dwars waard.’’

10,3KG VET KWIJT EN 14,3CM IN BUIKOMVANG VERMINDERD

“Personal Training heeft mijn leven letterlijk veranderd! Ik ben pas 37 jaar geworden maar voel me gezonder en sterker dan ooit! Ik was eerst best een onzeker type maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Mijn familie, vrienden en collega’s hebben het verschil opgemerkt. Ben in 12 weken tijd 10,3kg vet kwijt en mijn buikomvang is met 14,3cm verminderd.’’

14,5KG VET KWIJT EN 17CM IN OMVANG VERMINDERD

“Ik had altijd moeite om mezelf te motiveren, kwam een paar keer per week naar de sportschool en kon zelfs geen volledige push-up doen. Een PT programma bij Powerbase is de beste beslissing die ik heb kunnen maken! De lessen zijn geweldig en de ondersteuning is goed. Pas toen ik mijn eten begon bij te houden, besefte ik pas hoeveel onzin ik tussen maaltijden door at! Ik ben nu een aantal kg lichter, voel me weer happy en kan zelfs een plank met schijven op mijn rug! Reacties die ik krijg van vrienden en familie zijn positief, afgezien van vreemde mensen: “Ik wist niet dat je vroeger zo dik was!” De enige keerzijde aan het geheel is dat mijn kleren niet meer passen! “

€160,-

€180,-

Betaal jij 3 maanden vooruit dan geven we je 10% korting op het totale bedrag! Waarom? Omdat wij je graag willen helpen!

Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen.

Unieke voordelen
Bij Powerbase Fitness

Geen verveling meer

Niet alleen loopbanden, crosstrainers of vaste apparaten gericht naar tv schermen die ervoor zorgen dat je niet met je gedachten met sporten bezig bent. In plaats daarvan bied onze gym je een hoop nieuwe en interessante materialen en apparaten die zijn ontworpen om je gemotiveerd in beweging te krijgen.

Extra's bij powerbase fitness

Gratis gekoeld water, Kleedkamers met kluisjes, Fysiotherapie, Sportmassages, Gratis workshops, Maaltijdservice, Indoor & outdoor maar het allerbelangrijkste in onze gym zijn de ervaren kundige trainers op de vloer aanwezig!

Meer dan alleen het gebruikelijke materiaal

Naast reguliere fitness en cardio apparatuur hebben wij ook, Lifting platforms, squat-racks, een prowler baan, roei apparaten, assault bikes, een combat area, klimtouwen, slam balls, sandbags een monkey ladder en een heleboel meer. Laat je ego bij de deur!

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT OP OM JE LAATSTE VRAGEN TE BEANTWOORDEN EN NATUURLIJK OM JEZELF AAN TE MELDEN VOOR HET ”TOTAL TRANSFORMATION PROGRAM”!

Via onderstaand formulier vraag je alle informatie aan over de total transformation project bij PowerBase Fitness. Wij nemen snel contact met je op. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0499 219161.

Beveiligd door Google reCAPTCHA, Bekijk Voorwaarden

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)