4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Strongman training

Maakt fitness weer leuk en uitdagend

WAT IS STRONGMAN TRAINING?

Strongman staat voornamelijk bekend als de sport waarin je (vracht)wagens trekt, tractorbanden flipt en ronde betonnen stenen van de grond tilt. Vanzelfsprekend is kracht de vaardigheid waar een ‘strongman’ atleet in uitblinkt. En niet zomaar een kracht. Strongman oefeningen zijn er altijd op gericht om (vaak onhandige) voorwerpen uit het dagelijks leven zo snel mogelijk te verplaatsen. Een echte strongman wedstrijd bestaat vaak uit zes oefeningen en duurt wel de hele dag! Er worden ook vaak 2-3 oefeningen gecombineerd, dit noemen ze een ‘medley’. Alle oefeningen duren een paar seconden tot enkele minuten. Even gas geven dus! PowerBase Fitness is de grondlegger van Strongman Training in de regio Eindhoven.

Waarom trainen met Strongman oefeningen

Stap eens even weg van een barbell, dumbell of machines. Deze machines en met name de barbell en dumbell zijn ongelooflijk goede instrumenten voor krachttraining, mede door hun uniformiteit. Dit is echter tegelijk ook de zwakte ervan. Strongman bewegingen zijn gevarieerd en niet-uniform. Gebruik Strongman trainingen om te variëren in de oefeningen waarmee je traint en zo de brug slaat tussen het heffen van barbell en praktische voorwerpen in het dagelijkse leven. Het is een hele leuke manier van krachttraining. Het is uitdagend, leerzaam en erg functioneel en doordat we de instap gewichten laag houden is het zeker toegankelijk voor iedere sporter, van beginner tot gevorderde en voor mannen en vrouwen. Onze ervaren trainers maken een programma en verwerken deze leuke uitdagende oefeningen in jouw sportschema!

Fitness wordt weer leuk met onze Strongman oefeningen

Wij maken een passend Strongman schema

Wanneer wij een Strongman sportschema voor je uitwerken zorgen wij dat dit schema past bij je huidige niveau, belastbaarheid en doelstelling.

Wij garanderen de juiste stimulering van het lichaam zodat er altijd voldoende uitdaging is. Dankzij onze gepassioneerde ervaren trainers zul je aan motivatie en inspiratie geen tekort hebben.

IEDER BEGIN IS MOEILIJK, MAAR JE START OP JE EIGEN NIVEAU

Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je deze sport nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Wij maken een passend schema afgestemd op jou niveau. Je zult zien dat je steeds meer oefeningen kunt!

CrossFit Strongman lessen

Strongman oefeningen hebben een belangrijke rol in CrossFit, dit is vanwege de functionele kracht dat het oplevert. De strongman oefeningen brengen een leuke manier van trainen met zich mee in CrossFit, het is wat anders dan altijd een standaard barbell en zorgt bovendien voor een snelle krachttoenname.
De strongman oefeningen die je veel in onze CrossFit workouts terug ziet komen zijn de yoke carry, log (clean) & press, tire flips en de farmer walk. Hiernaast trainen we ook nog regelmatig met sandbags en atlas stenen.

Veelgestelde vragen

Word ik sterker van Strongman training?

Absoluut! Door Strongman oefeningen in je schema te verwerken ontwikkel je functionele kracht. De vele bewegingen die je bij deze vorm van training doet zijn bewegingen die je gedurende de dag ook vaker doet. Denk aan duwen, hurken, voorover buigen, trekken en lopen. Bij Strongman trainingen doe je dit met een bepaalde weerstand waardoor elke spier die je ervoor nodig hebt, krachtiger wordt.

Kan ik Strongman combineren met Fitness?

Ja hoor.. Je kan Strongman zeer goed combineren met losse gewichten en/of machines. Je zult merken dat ze elkaar juist in positieve zin versterken. Natuurlijk moet het sportschema goed afgestemd zijn maar daar helpen onze trainers je natuurlijk graag mee!

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! Voor 2x per week sporten betaal je €22,00,- per 4 weken, onbeperkt sporten €32,00,- per 4 weken. Dit zijn beide basis abonnementen en dat betekend dat je kan deelnemen aan de basis groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt gebruiken voor jouw Strongman training. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness!

KOM JIJ EEN DAG BIJ ONS KIJKEN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!

Laden...

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)