4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Waarom is werken met een sportschema beter?

Waarom het werken met een sportschema effectiever is dan dagelijks beslissen over je training

Een van de sleutels tot succes in fitness is consistentie. Het hebben van een goed doordacht sportschema kan helpen om die consistentie te waarborgen en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn enkele redenen waarom het werken met een sportschema vaak effectiever is dan dagelijks beslissen wat je gaat doen:

  1. Structuur en Planning: Een sportschema biedt je structuur en planning voor je trainingen. Door van tevoren te weten welke oefeningen je gaat doen, hoeveel sets en herhalingen je gaat uitvoeren, en op welke dagen je traint, kun je efficiënter te werk gaan en voorkomen dat je kostbare tijd verspilt met het bedenken van je workout op het moment zelf.
  2. Progressie en Variatie: Met een goed doordacht sportschema kun je progressie en variatie in je trainingen opnemen. Door bij te houden welke gewichten je gebruikt, welke oefeningen je doet en hoe je vooruitgang boekt, kun je ervoor zorgen dat je constant wordt uitgedaagd en je doelen blijft nastreven.
  3. Motivatie en Mentale Ruimte: Het hebben van een vooraf bepaald sportschema kan je helpen gemotiveerd te blijven en mentale ruimte vrij te maken. In plaats van elke dag te moeten beslissen wat je gaat doen, kun je je energie en focus richten op het daadwerkelijk uitvoeren van je trainingen en het pushen van jezelf om beter te worden.
  4. Gewoonte en Discipline: Op de lange termijn kan het werken met een sportschema helpen om gezonde gewoonten en discipline op te bouwen. Door consistent vast te houden aan een vast trainingsschema, creëer je een routine die je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken en te behouden.

Kortom, het werken met een sportschema is een zeer waardevol hulpmiddel om consistentie, progressie en motivatie in je fitnessroutine te brengen. Door van tevoren te plannen en te structureren, kun je jezelf de beste kans geven om succesvol te zijn en het meeste uit je trainingen te halen. Bij PowerBase Fitness ontvangt iedereen een op maat gemaakt sportschema. We leggen dit schema van dag-tot-dag uit oefening-voor-oefening, je weet dus precies wat je moet doen en waar je op moet letten. Het mooie van dit alles is, is dat we deze schema’s niet eenmalig maken bij de opstart van je abonnement maar dat we dit zo vaak als je maar wil doen zolang je sporter bent van onze gym! Zo blijf je dus gemotiveerd en boek je progressie! Bij ons concept lees je meer over onze begeleiding en werkwijze in het algemeen.

Mark
MarkBegeleiding
Lees verder
Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
Stephan
StephanFijne sfeer
Lees verder
Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
Merel
MerelGym voor iedereen
Lees verder
Super plek! Overgestapt naar Powerbase en dat was de beste keuze ooit. Voor jong en oud, van beginners tot gevorderden en van groepslessen tot individuele krachttrainingen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en goed opgeleid. Je kunt alles ten alle tijden aan de trainers vragen en ze zijn allemaal bereid je goed op weg te helpen. Kortom, Powerbase is een top gym!
Vorige
Volgende

Wat onze
Klanten zeggen

PERSONAL TRAINING BIJ POWERBASE FITNESS

Voel je beter en fitter binnen 12 weken of je krijgt je geld terug!

PERSONAL TRAINING BIJ POWERBASE FITNESS

Voel je beter en fitter binnen 12 weken of je krijgt je geld terug!

Total transformation project

Small Group Training van 3 maanden die je lichaam transformeert en je de juiste mindset geeft om blijvende resultaten te boeken! Het ”project” bestaat uit 3 geteste 30-daagse training & voeding programma’s.

Small group training

Als je echt serieus bent over het behalen van resultaten en je wilt wel wat investeren maar met een iets beperkter budget, bieden wij je ook de mogelijkheid om in kleine groepen (max. 5 personen) Personal Training te volgen.

Personal training

Ideaal voor diegenen die meer persoonlijke, geconcentreerde 1-op-1 aandacht van een coach nodig hebben. Onze trainers hebben de ongeëvenaarde expertise en ervaring die nodig is om samen met jou je resultaten te behalen.

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)