Trainer - Niels Gordijn

Educate, transform, inspire
Niels Gordijn

Niels Gordijn

CrossFit Coach, Lifestyle Coach, Personal Trainer, Sport Manager, Strength Athlete
Niels Gordijn is al jarenlang actief en bekend in de fitness branche. Hij begon met trainen toen hij net 17 jaar was want hij wilde sterker en fitter worden. Na inmiddels een aantal jaren verder, mogen we wel concluderen dat dat hem gelukt is: Niels werd 3e Sterkste Man van NL in 2013 (op 24 jarige leeftijd) en 2e Sterkste Man van NL in 2014 en 2015. En dat word je natuurlijk niet zomaar! Hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen…? Heel simpel gesteld omdat Niels het totaalplaatje aan kennis in huis heeft t.a.v. training, voeding en blessure preventie.

Zijn verhaal

Niels Gordijn is al jarenlang actief en bekend in de fitness branche. Hij begon met trainen toen hij net 17 jaar was want hij wilde sterker en fitter worden. Na inmiddels een aantal jaren verder, mogen we wel concluderen dat dat hem gelukt is: Niels werd 3e Sterkste Man van NL in 2013 (op 24 jarige leeftijd) en 2e Sterkste Man van NL in 2014 en 2015. En dat word je natuurlijk niet zomaar! Hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen…?
Heel simpel gesteld omdat Niels het totaalplaatje aan kennis in huis heeft t.a.v. training, voeding en blessure preventie. En mede door de ervaring die hij heeft opgedaan in zijn sport op nationaal- en internationaal topniveau, weet Niels als geen ander hoe hij moet trainen en motiveren om het beste in zijn klanten naar boven te halen. Dat vertaalt hij perfect in zijn persoonlijke begeleiding.

Binnen de fitnesswereld is Niels een vooruitstrevend persoon. Zijn kennis is volledig up-to-date en daarnaast wetenschappelijk onderbouwd. Dát samen met zijn jarenlange ervaring in de topsport, maakt het dat hij een veel gevraagd persoon is voor het geven van seminars en/of workshops. Deze trainingen worden veelal gegeven aan onder andere fysiotherapeuten, personal trainers en sportschoolhouders, maar ook voor bedrijven wordt regelmatig een workshop op maat georganiseerd.

Wil jij gebruik maken van Niels zijn kennis en ervaring en samen met hem jouw doelstelling gaan realiseren?

Meer over Open Fitness…
Meer over Groepslessen…
Meer over Personal Training…
Meer over Voedingsbegeleiding…

”You miss 100% of the shots you don’t tale”. – Wayne Gretsky

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!

Classes met deze trainer

CrossFit WOD
Donderdag 18:00 uur - 19:00 uur
CrossFit WOD
Donderdag 19:00 uur - 20:00 uur
CrossFit WOD
Donderdag 20:00 uur - 21:00 uur
CrossFit WOD
Zaterdag 9:00 uur - 10:00 uur
CrossFit WOD
Zaterdag 10:00 uur - 11:00 uur
CrossFit Strongman
Zaterdag 11:00 uur - 12:00 uur
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)