365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Max van Dooremolen

Educate, transform, inspire
Max van Dooremolen

Max van Dooremolen

Box Coach, Fitness Instructor, Group Trainer
Max was 7 jaar toen hij met judo-sport begon. Hij vond heel veel verschillende sporten leuk dus ging er ook diverse uit proberen, o.a. voetbal, basketbal, hockey, tennis, atletiek en boksen. Max wist al snel dat hij echt een passie had voor sport, dus het was een logisch gevolg dat hij zich ging aanmelden bij het MBO “sport en bewegen”. In alle jaren die daarop volgden heeft hij zijn kennis en ervaring binnen de fitness industrie aanzienlijk uitgebreid.

Zijn verhaal

Max was 7 jaar toen hij met judo-sport begon. Hij vond heel veel verschillende sporten leuk dus ging er ook diverse uit proberen, o.a. voetbal, basketbal, hockey, tennis, atletiek en boksen. Max wist al snel dat hij echt een passie had voor sport, dus het was een logisch gevolg dat hij zich ging aanmelden bij het MBO “sport en bewegen”.

Toen hij eenmaal kennis had gemaakt met fitness, werd dat meteen DE sport voor Max. Hier had hij echt de meeste interesse in en wilde daar meer kennis in opdoen. Hij ging zelf fitnessen om praktijk-ervaring te krijgen en zocht veel naar aanvullende informatie op internet. Op MBO “sport en bewegen” volgde Max de theorie en praktijklessen van fitness en in die tijd heeft hij bij PowerBase stage gelopen om ook kennis op te doen in het werkveld.

Inmiddels is Max in het bezit van het Fitvak A en heeft hij onlangs het diploma Assistent Fitnesstrainer behaald.

Max werkt -naast zijn studie- een aantal uren in de week bij PowerBase, dus zin in een praatje of heb je een vraag, dan kun je bij Max terecht.

Meer over Open Fitness…
Meer over Groepslessen…
Meer over Personal Training…
Meer over Voedingsbegeleiding…

“With Discipline, Belief and the right Knowledge, we become the best we can be.”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)