365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Joey van Wanrooij

Educate, transform, inspire
Joey van Wanrooij

Joey van Wanrooij

Box Coach, Fitness Instructor, Floormanager, Group Trainer, Personal Trainer
Joey loopt nu alweer voor het 2e jaar rond bij PowerBase Fitness. Hij is begonnen met fitness toen hij 16 jaar was en is zich er sindsdien verder in gaan verdiepen. Momenteel studeert Joey in het laatste jaar bij de sportopleiding aan het CIOS te Sittard. Naast een passie voor fitness is Joey ook vaak te zien op de voetbal velden waar hij coach is. Trainen en training geven gaat bij hem onder het motto “Eendracht maakt macht`’ samen kun je natuurlijk meer bereiken dan alleen.

Zijn verhaal

Joey loopt nu alweer voor het 3e jaar rond bij PowerBase Fitness. Hij is begonnen met fitness toen hij 16 jaar was en is zich er sindsdien verder in gaan verdiepen. Momenteel studeert Joey in het laatste jaar bij de sportopleiding aan het CIOS te Sittard. Naast een passie voor fitness is Joey ook vaak te zien op de voetbal velden waar hij coach is. Trainen en training geven gaat bij hem onder het motto “Eendracht maakt macht`’ samen kun je natuurlijk meer bereiken dan alleen.

Vanaf het moment dat Joey begon met fitness was het voor hem al duidelijk dat hij later in deze branche wilde gaan werken. Hij is zich vervolgens fanatiek gaan ontwikkelen binnen deze branche. Sinds kort heeft Joey dan ook zijn Fitvak A & B succesvol afgerond binnen de muren van PowerBase en is hij sindsdien dagelijks actief bezig met fitness. Zoals Joey zelf aangeeft heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken.

Het doel van Joey is om andere mensen de positieve effecten van fitness op zowel mentaal als fysiek niveau, te laten ervaren. Het enthousiasmeren en motiveren van mensen en samen naar doelstellingen werken is zijn grote passie.
En bij PowerBase staat het supergemotiveerde team dagelijks voor je klaar!

Lesgeven op zowel individueel niveau als in groepsverband beheerst Joey als geen ander, al vanaf zijn 13e is hij bezig met het verzorgen van trainingen bij verschillende sportdisciplines. Joey is veel te vinden als sporter en als werknemer in onze sportschool. Heb je vragen of wil je een gezellig gesprek kun je altijd bij hem terecht.

Samen probeert hij met jou de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt want

Meer over Open Fitness…
Meer over Groepslessen…
Meer over Personal Training…
Meer over Voedingsbegeleiding…

“Eendracht maakt macht”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!

CLASSES MET DEZE TRAINER

Bootcamp
Maandag 20:00 uur - 21:00 uur
Bokszaktraining
Maandag 21:00 uur - 21:45 uur
Alternative Cardio Training
Vrijdag 9:00 uur - 9:30 uur
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)