365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Bram van den Oetelaar

Educate, transform, inspire
Bram van den Oetelaar

Bram van den Oetelaar

Fitness Instructor, Group Trainer
Bram werkt alweer een behoorlijke tijd bij PowerBase Fitness. Zijn passie voor fitness begon op zijn 15de jaar toen hij voor het eerst met fitness in aanraking kwam. Zijn motto is “meer resultaat zorgt voor meer motivatie”

Zijn verhaal

Bram van den Oetelaar was 15 jaar toen hij voor het eerst kennis maakte met fitness. Al vanaf jonge leeftijd was hij fanatiek met sport bezig. Op zijn 5e gestart met voetbal en daarmee niet meer gestopt. Wel is hij een jaartje uit de running geweest vanwege een knieblessure waaraan hij geopereerd moest worden. Dat was in 2017 en dat is het jaar geweest dat Bram serieus kennis maakte met fitness, in 1e instantie om te revalideren en zijn benen weer sterker te trainen. Sindsdien is hij razend enthousiast en vervolgens helemaal de fitness wereld ingerold.

Krachttraining is inmiddels Bram’s favoriete sport geworden en staat bij hem nu zelfs boven voetbal.
Een nieuwe passie is ontstaan! Zijn motto is “meer resultaat zorgt voor meer motivatie” en dat merkt hij dan ook heel goed. Elke week is het minimaal 3 keer knallen!

Bram is bij PowerBase gestart als marketing stagiair en het beviel hem zo goed dat hij zichzelf verder wil gaan ontwikkelen tot een ervaren fitnessinstructeur/coach.
De gezellige, sportieve en gemoedelijke sfeer binnen PowerBase is super om in te sporten én om in te werken vindt Bram. Zijn drijfkracht in de sport is mensen te enthousiasmeren en te begeleiden op weg naar hun eigen doel. En dat kan uitstekend met fitness omdat deze sport een bijzonder goede uitlaatklep en een gezonde hobby is aldus Bram.

Als je een vraag hebt over fitness of je hebt zin in een leuk praatje, dan kun je zeker bij Bram terecht!

”Meer resultaat zorgt voor meer motivatie”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)