365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

PowerBase Fitness in Best gaat uitbreiden en start met CrossFit!

PowerBase Fitness in Best gaat uitbreiden en start met CrossFit!

PowerBase Fitness blijft groeien en start met CrossFit!

PowerBase Fitness heeft de officiële wereld-licentie CrossFit en gaat in juli uitbreiden! We gaan er een trainingsruimte bij trekken die 400m2 groot is waardoor PowerBase Fitness een totaal vloeroppervlak heeft van 1400m2. In de nieuwe rijk gevulde trainingsruimte gaan we starten met CrossFit PBF. De planning is om 1 augustus 2019 PowerBase 3.0 te openen!

CrossFit PBF heeft de officiële wereld licentie CrossFit.

CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, strongman en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht (calisthenics) combineert in één trainingsvorm. CrossFit is rauw, stoer, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden. Het lichaam wordt op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Tijdens de functionele CrossFit trainingen wordt gebruik gemaakt van onder andere halterstangen, dumbbells, kettlebells, touwen, pull up stangen en sandbags etc. De oefeningen bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Doordat bij CrossFit een maximale hoeveelheid spiermassa wordt aangesproken, zijn de resultaten al bij twee á drie maal per week verbluffend en behaal je ook echt je doelstellingen! CrossFit verhoogt je kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid, verlaagt het vetpercentage en laat spiermassa groeien.

Verbeter je CrossFit skills met onze specialty lessen.

Naast de CrossFit WOD bieden wij ook verschillende specialty trainingen aan. Specialty trainingen zijn binnen CrossFit het verbindende element. Zo is onze CrossFit Strength les is een specialty training op het gebied van kracht maar hebben we ook een specifieke les gericht op functionele bewegingen die worden uitgevoerd met je lichaamsgewicht, Calisthenics. Iets wat bij de CrossFit games steeds vaker gebruikt wordt, zijn de zogenoemde strongman events zoals stones, een yoke of bijvoorbeeld de farmers. Ook hier hebben wij een specialty training van en je raad het al, die heet Strongman Training. PowerBase Fitness heeft alle sporten onder één dak. Je kunt bij ons ongeremd doorgroeien en de beste versie van jezelf worden!

 

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)