365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Personal Training Best

13 april 2019 / Algemeen, Personal training
Personal Training Best

Personal Training Best bij PowerBase Fitness

Werken aan een gezonde fitte versie van jezelf met Personal Training Best? Onze trainers bij PowerBase Personal Training staan graag voor je klaar om samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken. Personal training Best houdt in dat je samen met één vaste personal trainer werkt aan een gezonde levensstijl. Een inspirator, maar ook een motivator! Deze personal coach helpt je om je conditie op te bouwen, een sterk(er) lichaam te ontwikkelen. Balans is hierbij ontzettend belangrijk: een gebalanceerde levensstijl die je je gemakkelijk eigen kunt maken.

Een Personal trainer om doelen te behalen / te behouden

Sporten met een personal trainer of persoonlijke coach is méér dan alleen sporten in de sportschool. Samen met jouw trainer zet je concrete doelen voor een gezonde en actieve leefstijl. Om dit te realiseren, is het noodzakelijk om een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen met je personal trainer ga je op zoek naar deze balans. Bij PowerBase Personal Training vinden we het belangrijk dat dit traject ook ”leuk” moet blijven. Nadat we samen de doel(en) behaald hebben is het natuurlijk van groot belang dat we deze behaalde doel(en) ook gaan behouden. Wij zorgen dat we je hier keurig op voorbereiden en hebben een uiterst hoog slagingspercentage! Ter referentie adviseren we je om onze recensies op Google en Facebook eens te bekijken, we nodigen je ook graag uit om onze ”Wall Of Results” in onze gym eens te bekijken!

Behalen doelen

Afvallen is één van de meest voorkomende doelen bij het sporten met een personal trainer. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je specifiekere doelen hebt. Zo kun je bijvoorbeeld toewerken naar een Obstacle run, gericht trainen voor je favoriete sport, of bijvoorbeeld trainen voor de toelatingstest voor het leger. Heb je gezondheidsproblemen? Ook dat kan een reden zijn om speciale aandacht te geven bij het sporten en bewegen. Bij de personal trainers van PowerBase krijg jij die kennis en speciale aandacht die jij nodig hebt!

Heb je niet zoveel tijd? Dan is Small Group PT Best misschien iets voor jou. Klaar voor een echte transformatie? Wij bieden een Total Transformation Project van 12 weken aan, lees hier wat de voordelen daarvan zijn.

Maak kennis met onze personal trainers en vraag een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek aan. We zijn benieuwd of we jou kunnen helpen om jouw persoonlijke doelen te realiseren!

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)