365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Hoe vind ik een goede personal trainer? Zo vind je de juiste persoon

27 september 2018 / Algemeen
Hoe vind ik een goede personal trainer? Zo vind je de juiste persoon

Wel of geen personal trainer? Zo vind je de juiste persoon

Misschien dat je met behulp van het aanwezige fitnessmateriaal al een hele goede vooruitgang boekt en dat je nog maar kort verwijderd bent van het lichaam van je dromen, maar dat geldt toch echt niet voor iedereen die de fitness-sport beoefent. Dit kan komen door o.a. nét niet voldoende daadkracht om door te pakken, door de vrijblijvendheid van óf wel óf niet gaan sporten of misschien toch onvoldoende kennis van wat wel of niet goed voor je is. Juist dan is een personal trainer wellicht DE juiste optie voor jou!

Hoe kies je nu de juiste personal trainer, die perfect aansluit bij jouw behoeftes, het juiste track record bezit én ervaren is?  

Je wordt niet van de ene op de andere dag in hart en nieren een bekwaam personal trainer. Pas na jaren ervaring opdoen mag je je met recht een personal trainer noemen. Alleen een handjevol opleidingen is nl. pas het begin en om de ervaring ook echt te laten beklijven zijn honderden “vlieguren” nodig. Het zijn juist díe jaren dat je als personal trainer leert aanvoelen hoe je een training moet inrichten om ervoor te zorgen dat de klant zo snel mogelijk in een groter jasje past of juist een kleiner jurkje aan kan.

Vier punten waar elke personal trainer aan hoort te voldoen

1.   Kies een personal trainer met een bewezen track record en met een aantal jaren ervaring. Dat is een must!

2.   Een personal trainer hoort in vorm te zijn. En dat is geen onzin. Een personal trainer moet jarenlang intensief beoefend hebben wat hij doceert. Is zijn specialiteit spieropbouw? Dan verwacht je daarvan ook minimaal wat terug te zien aan de omtrek op zijn bovenarmen.

3.  Heb je een personal trainer die zelf op hoog niveau heeft gesport, is dat zeker een pré. Hij of zij weet nl. precies wat het jou aan energie, tijd en discipline kost om je doel te bereiken.

4.   Never change a winning team. Heb je een goede klik met één personal trainer? Hou dan vol en zet door. Doe wat je trainer je aangeeft en blijf gefocust. Laat door de trainingen je fysieke en mentale weerbaarheid groeien en knal door grenzen, rechtstreeks op je doel af!

Voor meer informatie:
Personal training bij PowerBase Fitness

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)