4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Wil jij een kijkje nemen in onze leuke sportschool?

De voordeligste sportschool in de regio Eindhoven met persoonlijke aandacht voor jou

De gym met aandacht voor haar klanten

Wij zijn powerbase fitness

Sport inclusief groepslessen al voor €5,50 per week!

MEEST UNIEKE GYM IN REGIO EINDHOVEN. WIJ ZIJN DE SPORTSCHOOL DIE BEGELEIDT EN AANDACHT HEEFT VOOR HAAR KLANTEN

Sportschool PowerBase Fitness in Eindhoven is dé unieke en ideale gym voor iedereen, van beginneling tot professional en alles daartussen. Maar met ieder een eigen doelstelling waaraan keihard gewerkt wordt! Ruim 1600 vierkante meter Fitness, Cardio, CrossFit en Boksen, de allerbeste apparatuur, absoluut de beste begeleiding, stomende groepslessen en dat alles in een gemoedelijke, ontspannen en gezellige sfeer waar je je als lid direct thuis voelt.
Kom langs en ervaar het zelf!

Ontvang optimale begeleiding

Ervaar wat wij voor jou gaan betekenen. In onze ruime Fitness, train je op de beste fitnessapparatuur, van topmerken als Rogue, Hammer Strength, ATX & Eleiko. 

Elke week meer dan 50+ groepslessen

In groepsverband aan de slag gaan? Dat kan, wij bieden een ruim aanbod van verschillende live indoor & outdoor groepslessen. 

Leer, raak geïnspireerd & transformeer!

Train één-op-één met je personal trainer om de door jou gewenste doelstellingen te behalen. Vind een balans tussen gedrag, voeding, training en herstel. (ontspanning).

WAAROM KIEST BEST EN OMGEVING EINDHOVEN VOOR DE SPORTSCHOOL POWERBASE FITNESS?

Al velen gingen jou voor. Bij PowerBase Fitness behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. PowerBase Fitness onderscheidt zich van andere sportscholen in Best en de omgeving in Eindhoven vanwege:

 

  • Winnaar beste sportschool van Noord Brabant
  • Geopend van 6:00u tot 00:00u
  • Altijd een trainingsplan op maat incl. persoonlijke check ups
  • Veel faciliteiten onder 1 dak: Cardio, Kracht, Groepslessen, Fysio, Personal Training

Jouw doelen en plezier tijdens het trainen
zijn onze grootste drijfveer

CrossFit gym Best

CROSSFIT

De sport CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan enkel vet verbranden of het opbouwen van spiermassa. Constant gevarieerde, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit maken jou echt fit!

BBB KILLERBODY

Deze pittige Killerbody workout van 60 minuten maakt Benen, Billen en buik strakker, verhoogt de verbranding en maakt je sterker. Je traint in gemotiveerde kleinschalige groepjes met alleen dames.

BOKSZAKTRAINING

Tijdens deze les ben je in kleinschalige groepsjes verschillende bokstechnieken aan het leren. Niet sparren, maar hard werken en je volledig uitleven op de bokszak! Natuurlijk gaat je conditie met sprongen vooruit en ontstaat er een hoge vetverbranding.

STRIKEFIT

De StrikeFit is een combinatie van bokszaktraining, (kick)boksen en circuittraining. Je oefent verschillende stoot- en traptechnieken op de bokszakken, handschoenen en stootkussens. Tijdens deze les wordt er niet gespard.
Boksen in Best

BOKSEN

Deze les zal veel aandacht besteden aan techniek, denk aan voetwerk, ontwijken en stootcombinaties. Daarnaast besteden we aandacht aan coördinatie, conditionele oefeningen en sparren.
Hyrox training

OBSTACLE RUN TRAINING

Obstacle Run Training! Maak je klaar om je grenzen te verleggen en je innerlijke atleet te laten stralen! Doe mee met onze Obstacle Run les en ontdek een unieke fitnesservaring die je zeker zal uitdagen en inspireren.
Mark
MarkBegeleiding
Lees verder
Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
Stephan
StephanFijne sfeer
Lees verder
Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
Merel
MerelGym voor iedereen
Lees verder
Super plek! Overgestapt naar Powerbase en dat was de beste keuze ooit. Voor jong en oud, van beginners tot gevorderden en van groepslessen tot individuele krachttrainingen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en goed opgeleid. Je kunt alles ten alle tijden aan de trainers vragen en ze zijn allemaal bereid je goed op weg te helpen. Kortom, Powerbase is een top gym!
Vorige
Volgende

Wat onze
Klanten zeggen

PERSONAL TRAINING BIJ POWERBASE FITNESS

Voel je beter en fitter binnen 12 weken of je krijgt je geld terug!

PERSONAL TRAINING BIJ POWERBASE FITNESS

Voel je beter en fitter binnen 12 weken of je krijgt je geld terug!

Total transformation project

Small Group Training van 3 maanden die je lichaam transformeert en je de juiste mindset geeft om blijvende resultaten te boeken! Het ”project” bestaat uit 3 geteste 30-daagse training & voeding programma’s.

Small group training

Als je echt serieus bent over het behalen van resultaten en je wilt wel wat investeren maar met een iets beperkter budget, bieden wij je ook de mogelijkheid om in kleine groepen (max. 5 personen) Personal Training te volgen.

Personal training

Ideaal voor diegenen die meer persoonlijke, geconcentreerde 1-op-1 aandacht van een coach nodig hebben. Onze trainers hebben de ongeëvenaarde expertise en ervaring die nodig is om samen met jou je resultaten te behalen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langskomen voor een vrijblijvende rondleiding en/of gesprekje?

Absoluut! Tijdens een rondleiding kun je al je vragen stellen en krijg je een goed beeld van hoe plezierig sporten bij ons kan zijn en leren wij je beter kennen om je nog beter te adviseren. Plan gemakkelijk via deze link jouw afspraak.

Krijg ik een beloning als iemand op mijn raden lid wordt bij jullie?

Zeker! Voor elk nieuw lid die zich via jou aanmeldt worden zowel jij als je vriend beloond met 4 weken GRATIS sporten. En dat is nog niet alles – er is geen limiet aan het aantal vrienden dat je kunt aanbrengen. Voor je het weet sport je dus een heel jaar gratis.

Zijn jullie het hele jaar geopend?

Ja, 365 dagen per jaar zijn wij geopend. Bemand zijn wij van ma t/m do geopend van 9:00 uur tot 22:00 uur, vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur, het weekend van 9:00 uur tot 15:00 uur. Early Bird’s hebben 7 dagen in de week toegang van 6.00 uur tot 00.00 uur.

Wat mag ik verwachten van de begeleiding?

Om te zorgen dat jij je doel(en) behaald en het sporten leuk gaat vinden zal er een coach aan jou gekoppeld worden. Samen met je coach stel je een persoonlijk plan op waarin groepslessen, individuele fitness of een combinatie is verwerkt. Jouw coach is er voor al je vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Bij PowerBase wordt je begeleid van A tot Z. Middels een uitgebreid intake gesprek komen we achter je doelstellingen en verdere bijzonderheden. Er wordt een op maat gemaakt programma uitgewerkt wat precies bij jouw wensen aansluit. Dit programma wordt van dag tot dag aan je uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen. Na 1 maand hebben we een evaluatie zodat we waar nodig aanpassingen kunnen doen.

Het is zeker mogelijk een proefles te doen. Laat ons wel even weten wanneer je wilt komen dan zorgen wij dat er een trainer klaar staat die je op weg kan helpen. Je kan hier online een gratis proefles inplannen.

Ja, in onze sportschool zijn altijd ervaren trainers op de vloer aanwezig. Wij zorgen ervoor dat je de oefeningen technisch goed uitvoert, we maken een gezellig praatje met je wanneer daar behoefte aan is, en beantwoorden al je vragen omtrent training en voeding. Ook als je al langere tijd bij ons traint heb je recht op een op maat gemaakt trainingsprogramma, wat van dag tot dag aan je uitgelegd wordt. Overleg hierover met onze trainers, wij zijn altijd aanwezig en staan altijd voor je klaar! 

Jazeker, er zijn kleedkamers aanwezig en er zijn gratis kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen.

Geen probleem, wanneer je voor langere tijd niet in de gelegenheid bent om te komen sporten kan je ervoor kiezen het abonnement te bevriezen. Het is dus niet nodig te betalen als je langere tijd niet in de gelegenheid bent om te komen sporten. Je kan je abonnement t/m 12 weken aan een stuk bevriezen. Vraag een trainer naar de voorwaarden.

Iedereen kan ongeacht niveau en/of leeftijd bij ons terecht. Middels een uitgebreide intake bepalen we je doelstelling en belastbaarheid. We starten op je eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt.

Nee, een voorbeeld: Wanneer je een 1 jaar abonnement hebt afgesloten en dit contract loopt af verlengen wij dit niet met 1 jaar. Je blijft wel hetzelfde goedkopere tarief betalen maar je abonnement is vanaf daar elke 4 weken opzegbaar.

Je betaald bij ons eenmalig kosten voor het opstarten van je lidmaatschap en extra begeleiding in de eerste periode. Het inschrijfgeld bedraagt €15.00 euro en de borg voor de toegangspas is €5.00 euro.

Vanaf 5 jaar dus zelfs de jonkies kunnen hier terecht. Wij hebben enorm leuke lessen waar de kids aan deel kunnen nemen.

Vanaf 14 jaar is het mogelijk om weliswaar onder begeleiding van onze programma’s, zelfstandig aan de slag te gaan. De trainingsprogramma’s zijn op maat gemaakt, die kunnen we maken en aanpassen op de belastbaarheid van zowel jongeren als ook ouderen.

Vanzelfsprekend hopen we dat dit niet gebeurt, maar mocht het wel zo zijn dan heb je rekening te houden met het volgende: Opzeggen kan elke 4 weken na afloop van de contract periode die is afgesloten bij het gekozen abonnement. Dit met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken. Je komt bij ons aan de balie een uitschrijf formulier invullen en levert dit samen met je toegangspas in.

Bemand zijn wij doordeweeks geopend van 9:00 uur t/m 22:00 uur en het weekend van 9:00 uur tot 15:00 uur. Early Bird’s hebben 365 dagen per jaar toegang van: Maandag t/m zondag 6.00 uur t/m 00.00 uur.

Vind ons op de kaart

PowerBase Fitness heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto, de fiets, te voet als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen op het bedrijventerrein het Zand in Best aan de rand van Eindhoven, aan de A2, nabij de A50 en de A58. Het treinstation Best ligt op 5 minuten afstand en de bus stopt vrijwel voor de deur.

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

richard van beers
richard van beers
20 Juni 2024
Hallo allemaal ik ben Richard 41 jaar oud en Sport met veel plezier bij PowerBase Best, het is een zeer toegankelijke fitness met zeer veel mogelijkheden betreft het fitnessen. Van gewoon lekker fit worden dmv gewoon fitness tot aan CrossFit, bokslessen, zeer gevarieerde groepslessen waarbij de zeer gemotiveerde trainers het maximale uit je proberen te halen en natuurlijk ook voor de krachtpatsers de strongman attributen. Kortom zeer breed gevarieerd, zeer toegankelijk voor jong en oud een echte aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen 💪👌.
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)