Duo personal training bij PowerBase in Best aan de rand van Eindhoven

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie delen de personal trainer, maar ook de kosten. Dat scheelt de helft! Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsbegeleiding en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

High-end PT voor ieder niveau

Deskundig voedingsadvies

Eersteklas maatwerk

24/7 begeleiding

Duo personal training: waarom alleen trainen, als het ook samen kan?

• Samen trainen met je vriend, vriendin of partner zorgt voor extra uitdaging
• Motiveer elkaar en ga telkens een stapje verder
• Behaal gezamenlijk je doel
• Vier samen succes
• Steun elkaar als het even wat minder gaat
• En bijkomend voordeel.. het is de helft goedkoper dan een-op-een personal training

progressie-Jessica-12-weken

Jessica

14,5kg vet kwijt en 17cm
in omvang verminderd

“Ik had altijd moeite om mezelf te motiveren, kwam een paar keer per week naar de sportschool en kon zelfs geen volledige push-up doen. Een PT programma bij Powerbase is de beste beslissing die ik heb kunnen maken! De lessen zijn geweldig en de ondersteuning is goed. Pas toen ik mijn eten begon bij te houden, besefte ik pas hoeveel onzin ik tussen maaltijden door at! Ik ben nu een aantal kg lichter, voel me weer happy en kan zelfs een plank met schijven op mijn rug! Reacties die ik krijg van vrienden en familie zijn positief, afgezien van vreemde mensen: “Ik wist niet dat je vroeger zo dik was!” De enige keerzijde aan het geheel is dat mijn kleren niet meer passen!”

Progressie-Jan

Jan

10,3kg vet kwijt en 14,3cm
in buikomvang verminderd

“Personal Training heeft mijn leven letterlijk veranderd! Ik ben pas 37 jaar geworden maar voel me gezonder en sterker dan ooit! Ik was eerst best een onzeker type maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Mijn familie, vrienden en collega’s hebben het verschil opgemerkt. Ben in 12 weken tijd 10,3kg vet kwijt en mijn buikomvang is met 14,3cm verminderd.’’

progressie-14-weken-Lieke

Lieke

11,9kg vet kwijt, 1,4kg spier aangekomen
en mijn taille is 8,7cm minder

“De veranderingen die ik heb doorgemaakt hebben zowel fysiek als mentaal zijn uitwerking gehad. Ik ben in mijn beste ‘’shape’’ ooit! Ik ben zo blij met wat ik in de spiegel zie. Pull-ups? Geen probleem. Mijn advies voor iedereen die een duwtje in de goede richting nodig heeft overweeg personal training. Ik woon alleen, ik heb een hypotheek met allerlei vaste lasten, de prijs was voor mij een drempel maar het resultaat was het dubbel en dwars waard.’’

JA, IK WIL GRATIS (START)INFORMATIE ONTVANGEN!

Via onderstaand formulier vraag je alle informatie aan over Personal Training bij PowerBase Fitness. Wij nemen snel contact met je op. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0499 219161.

  Al mogelijk voor € 95,00 per maand met 100% tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? Geld terug garantie!
  Top
  Open chat
  1
  Stel gerust je vraag
  Scan de code
  Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

  Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

  Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)