4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Aanmelding lidmaatschap
1a. Aanmelding als lid vindt plaats door het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend te overhandigen. Tevens wordt een legitimatiebewijs op geldigheid gecontroleerd.
Het lidmaatschap vangt aan op de datum van ingang, zoals op het inschrijfformulier door het lid is aangegeven. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 15,-.
1b. Tijdens het eerste sportbezoek aan PowerBase Fitness ontvangt het lid een toegangspas. Uitsluitend op vertoon/incheck  van deze pas krijgt een lid toegang tot PowerBase Fitness. De toegangspas is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Jongeren tot 16 jaar krijgen uitsluitend toegang onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een meetrainend lid van 18 jaar of ouder. De borg op een toegangspas bedraagt éénmalig € 5,-.

Artikel 2: Lidmaatschap, termijn en betalingsvoorwaarden
2a. Een lidmaatschap bij PowerBase Fitness kan op elk gewenst moment ingaan en is altijd voor de duur van minimaal 4 weken, een jaar of twee jaar, afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Een gekozen upgrade (Gold of Ultra) loopt altijd met de duur van het betreffende abonnement mee en is niet tussentijds opzegbaar.

Een ‘early bird’ is na drie aaneengesloten maanden maandelijks opzegbaar.

Een 10-rittenkaart is maximaal 6 maanden geldig vanaf datum van uitgifte.
2b. Alle bedragen zijn bij vooruitbetaling verschuldigd en opeisbaar. Betaling geschiedt via automatische incasso.
2c. Bij niet tijdige ontvangst door PowerBase Fitness van verschuldigde bedragen om welke reden dan ook (bijv. stornering door bank of klant), ontvangt het lid een reminder ter onmiddellijke betaling. Indien het lid, ook na in gebreke te zijn gesteld, alsnog niet aan de betalingsverplichting voldoet, is het lid in verzuim en is PowerBase Fitness vanaf dat moment gerechtigd de totale vordering uit handen te gegeven ter incasso. In dat geval is het lid gehouden om de volledige opeisbare vordering, waaronder alle bedragen zoals bedoeld in artikel 2d, alsmede toekomstige termijnen die verschuldigd (zouden) zijn voor de duur van de overeenkomst, inclusief alle buitengerechtelijke incassokosten, ineens te voldoen.
2d. Zolang niet aan de betalingsverplichting is voldaan, kan toegang tot PowerBase Fitness worden geweigerd. PowerBase Fitness is gerechtigd bij een betalingsachterstand de relatie met het lid te beëindigen, zonder dat de betalingsverplichting vervalt.
2e. PowerBase Fitness behoudt zich het recht de lidmaatschapsprijs met maximaal 5% per jaar te indexeren.

2f. Eénmaal per jaar mag PowerBase Fitness per lid een gymbijdrage á € 15,- incasseren ongeacht het gekozen abonnement. Jeugdabonnementen zijn hiervoor uitgesloten. Deze bijdrage wordt uitsluitend ingezet ter optimalisering van de sport- en trainingsomgeving van PowerBase Fitness.

Artikel 3: Trainingstijden
3a. Op officiële en erkende feestdagen is PowerBase Fitness gerechtigd gesloten te zijn of aangepaste openingstijden te hanteren. In vakantieperiodes kan een aangepast openingsrooster worden gehanteerd.

3b. PowerBase Fitness behoudt zich het recht voor om

trainingstijden, openingstijden en/of programma’s te wijzigen.

3c. Als het lid geen gebruik maakt van het recht tot onbeperkt trainen en/of deelnemen aan geboden onderdelen en/of -activiteiten, vindt geen restitutie van de contributie plaats.

 

Artikel 4: Beëindigen lidmaatschap
4a. Het lid kan zijn/haar lidmaatschap beëindigen door een opzegformulier in te vullen bij de balie van PowerBase Fitness, 

met inachtneming van artikel 2. Tevens dient de toegangspas te worden ingeleverd.

4b. De opzegtermijn bedraagt één kalendermaand vóór de datum waarop het overeengekomen lidmaatschap afloopt, met inachtneming van artikel 2.
4c. Wanneer het lid een betalingsachterstand heeft, kan het contract niet beëindigd worden. Ook na de duur van het eerder gekozen abonnement loopt het lidmaatschap door zolang de betalingsachterstand niet is voldaan. Houd hierbij rekening met de eventuele kosten vernoemd in artikel 2d.
4d. PowerBase Fitness behoudt zich het recht voor bij ernstige 

en/of herhaaldelijke schending van de huisregels of ander gebleken onaanvaardbaar gedrag, een lidmaatschap te beëindigen zonder teruggave van contributie en zonder dat de betalingsverplichting 

voor de lopende contributietermijn vervalt.

Artikel 5: Risico en aansprakelijkheid
5a. Het gebruik maken van de apparatuur, het volgen van een programma, les en/of van cursusonderdelen en/of –activiteiten bij PowerBase Fitness, is geheel voor eigen risico van het lid.
5b. Zowel PowerBase Fitness als de manager/eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van ongeval en/of letsel van het lid.
5c. Zowel PowerBase Fitness als de manager/eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verlies en/of diefstal van eigendommen van het lid.

Artikel 6: Huisregels
6a. Het lid wordt geacht op de hoogte te zijn van de huisregels 

van PowerBase Fitness en hiernaar te handelen. De huisregels zijn zichtbaar opgehangen in de PowerBase Fitness vestiging.
6b. Er is een beperkt aantal lockers aanwezig dat met een sleutel kan worden afgesloten voor het opbergen van waardevolle 

spullen zoals portemonnee, sleutels en/of telefoon. Bij verlies 

van het lockersleuteltje dient €5,- te worden voldaan. Uit veiligheidsoverwegingen vindt registratie van dit verlies plaats. 

Artikel 7: Rechtstoepassing en Privacy
7a. Door inschrijving accepteert het lid de algemene voorwaarden en de huisregels van PowerBase Fitness en handelt hiernaar. Op alle overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

7b. Foto- en/of videomateriaal van haar eigen sportende leden wordt uitsluitend gebruikt t.b.v.  social media van PowerBase Fitness. Tenzij expliciet aangegeven gaat het lid hiermee akkoord.

7c.PowerBase Fitness registreert en gebruikt persoonsgegevens uitsluitend voor haar eigen abonnementensysteem en voor haar eigen mailing naar de leden. Persoonsgegevens worden nimmer aan derden verstrekt en worden direct vernietigd wanneer het lidmaatschap wordt beëindigd.

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Direct aan de slag!

Meer dan 50+ groepslessen per week

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

UITSTEKEND
170 recensies op
Alyssa Verhappen
Alyssa Verhappen
31 Mei 2024
Echt oprecht de fijnste sportschool die ik me kan indenken. Er hangt echt een hele gezellige, motiverende sfeer en je kan lekker je eigen ding doen zonder kijkende oogjes. De sporters en trainers(er is altijd een trainer op de vloer) helpen je altijd graag wanneer dat nodig is. Ik sportte er vijf jaar terug met veel plezier. Nadat ik ben verhuist heb ik eerlijk gezegd niet meer met plezier bij andere fitness schools gesport. Nu ik weer terug ben leeft mijn passie voor sport weer helemaal op. Top trainers en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoonweg een sportschool waar je je thuis voelt. Erg diverse groepslessen met voor ieder wat wils. Hard trainen met hard resultaat ;) Door de bokslessen, met geweldige coaches, heb ik mijn favoriete sport ontdekt. Prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Dus, als je een andere of nieuwe sportschool zoekt en gewoon lekker wilt trainen, niet meer twijfelen en gewoon hier komen.
Onbekend Onbekend
Onbekend Onbekend
26 April 2024
Iets langer dan een jaar sport ik nu bij Powerbase. Een fijne plek met een goede sfeer. Omdat ik graag vroeg op de ochtend sport heb ik als aanvulling op mijn abonnement de Early Bird. Zo kan ik op mijn gemakje mijn schema afwerken. Heerlijk! Het voelt altijd een beetje als een 2e thuis.
Lianne Le
Lianne Le
17 Maart 2024
Geweldige box met perfecte begeleiding en leuke leden.
Aron
Aron
11 Februari 2024
Beste van Best
Anastasiia Provodina
Anastasiia Provodina
10 Februari 2024
I joined the gym a year ago and it was a great experience for me. The trainers are dedicated to provide high quality exercises and motivated atmosphere, and always happy to help with advice. Even after a hard working day, it is always a pleasure to go in the gym and meet all those people.
Tim Blommaert
Tim Blommaert
9 Februari 2024
Hele fijne sportschool met de beste apparaten en behulpzame werknemers, zeker een aanrader!
Tom van Herpen
Tom van Herpen
9 November 2023
Top sportschool in Best! Ongelooflijke aandacht voor sporters, vooral tijdens mijn personal training. Professioneel en vriendelijk personeel, moderne apparatuur, en effectieve workouts. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is!
christina beunis
christina beunis
9 November 2023
Ik ben ontzettend enthousiast over mijn sport ervaring hier tot nu toe! Wat deze sportschool zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde aandacht voor de sporters, zelfs als je niet weet wat je doet is hier alles mogelijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom. Het personeel is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om te helpen, advies te geven of gewoon een vriendelijk woord te delen. Ik heb onlangs ook deelgenomen aan personal training sessies samen met mijn partner, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. We werden begeleid door Niels en hij was deskundig, gepassioneerd en hield echt rekening met onze persoonlijke doelen en behoeften. De trainingen waren uitdagend, maar altijd afgestemd op ons niveau, waardoor wij merkbare vooruitgang boekte. Het diverse aanbod aan groepslessen zorgt ervoor dat er altijd iets is dat bij je past, ongeacht je fitnessniveau of voorkeuren. Kortom, Powerbase Fitness is niet zomaar een sportschool; het zijn toegewijde mensen die echt geven om hun leden. Ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool in de regio van Best! Dank jullie wel, Powerbase, voor de geweldige ervaring! Ik kijk ernaar uit om mijn fitnessreis hier voort te zetten.

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)