4.9

Gebaseerd op 170+ reviews

Sporten tijdens de Zwangerschap

Veilig sporten op jouw niveau!

Speciaal voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven waarin je lichaam veel veranderingen doormaakt. Bij PowerBase Fitness begrijpen we dat het zelfs een beetje spannend kan zijn om je lichaam te beweging. Juist bewegen en fit blijven is essentieel voor zowel de gezondheid van de moeder als van de baby. Wij bieden speciaal op maat gemaakte fitness- en krachttraining schema’s aan die veilig en effectief zijn tijdens de zwangerschap, begeleid door onze ervaren trainers en fysiotherapeuten.
Macy zwanger gesport tot 38 weken

Begeleiding voor een veilige zwangerschap

Bij PowerBase Fitness richten we ons op het veilig en verantwoord sporten tijdens alle stadia van de zwangerschap. Onze deskundige trainers en fysiotherapeuten helpen je bij het aanpassen van oefeningen aan jouw veranderende lichaam, zodat je veilig kunt blijven trainen

Waarom sporten tijdens de zwangerschap?

Zwangere dame sport op de cardio toestellen

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijk advies en begeleiding: Bij inschrijving ontvang je een gratis intakegesprek met een van onze gecertificeerde trainers die gespecialiseerd is in zwangerschap en sport. Zij helpen je met een op maat gemaakt trainingsplan dat aansluit op jouw behoeften.

Veilige krachttraining: Wij passen het gewicht, de intensiteit en de oefeningen aan om ervoor te zorgen dat je veilig blijft trainen zonder je lichaam te overbelasten.

Cardiotraining op maat: Zwangerschap vraagt om aanpassingen in cardiotraining. Onze experts adviseren je over de juiste intensiteit en oefeningen om je hart gezond te houden.

Core stability en ademhalingsoefeningen: Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om aandacht te besteden aan je core en ademhaling. We helpen je met oefeningen die je rug en bekkenbodemspieren ondersteunen, wat kan bijdragen aan een soepelere bevalling en sneller herstel.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik doorgaan met krachttraining als ik zwanger ben?

Absoluut! Krachttraining is veilig zolang je de oefeningen correct uitvoert en het gewicht aanpast. Onze trainers en fysiotherapeuten zorgen ervoor dat je veilig kunt blijven trainen.
Sporten tijdens de zwangerschap bij PowerBase Fitness Best

Wat zijn de beste oefeningen voor zwangere vrouwen?

Oefeningen zoals squats, lunges, wall-sits en aangepaste plank-oefeningen zijn geweldig om je core, benen en rug te versterken. Ook lichte cardio training mag eigenlijk niet ontbreken.

Tot hoe lang kan ik blijven sporten tijdens mijn zwangerschap?

Dit hangt af van hoe je je voelt en hoe je zwangerschap verloopt. Zolang je je goed voelt en je geen complicaties hebt, kun je blijven trainen tot aan de bevalling. Het is belangrijk om te blijven overleggen met de verloskundige.

Gratis begeleiding voor leden

Als lid van onze gym profiteer je van gratis begeleiding tijdens je zwangerschap door onze gekwalificeerde trainers. Je ontvangt persoonlijk advies over hoe je veilig kunt blijven sporten en welke oefeningen het beste voor jou zijn. Ons doel is om je te helpen je gezondheid en fitheid te behouden gedurende je zwangerschap, zodat je je sterk en zelfverzekerd voelt.

KOM JIJ OP EEN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK LANGS?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende afspraak in!

Laden...

''Blijf fit, sterk en gezond tijdens je zwangerschap''

Direct aan de slag!

Powerbase Fitness

CrossFit | Boksen | Personal Training

Past powerbase fitness bij mij?

SPORTADVIES OP MAAT: 6 VRAGEN BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een kom kijken afspraak in! :)