Trainer - Kees van Doren

Educate, transform, inspire
Kees van Doren

Kees van Doren

Box Coach, Fitness Instructor, Group Trainer
Op het gebied van sport heeft Kees veel ervaring, Kees heeft op erg hoog niveau rugby gedaan, maar door een flinke blessure moest hij daar met pijn in zijn hart mee stoppen. Hij heeft zich daarna volledig gespecialiseerd in de sport fitness, en dan met name krachttraining. Tevens heeft hij door zijn opleiding ook al de nodige kennis opgedaan omtrent voeding. Kees heeft middels, krachttraining en het op zijn voeding letten een ware transformatie doorgemaakt.

Zijn verhaal

Kees van Doren, zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding voeding en leefstijl adviseur. Woonachtig in Eindhoven en heeft vele sportscholen in die regio gezien. Het begeleidingsconcept van PowerBase sprak hem erg aan en daarom wilde hij ook graag op deze locatie stage lopen. Dit was een super zet want inmiddels werkt Kees hier met veel plezier!

Op het gebied van sport heeft Kees veel ervaring, Kees heeft op erg hoog niveau rugby gedaan, maar door een flinke blessure moest hij daar met pijn in zijn hart mee stoppen. Hij heeft zich daarna volledig gespecialiseerd in de sport fitness, en dan met name krachttraining. Tevens heeft hij door zijn opleiding ook al de nodige kennis opgedaan omtrent voeding. Kees heeft middels, krachttraining en het op zijn voeding letten een ware transformatie doorgemaakt. Hij is veel vetmassa kwijtgeraakt en heeft een behoorlijke schouderpartij ontwikkeld. Kees wil iedereen graag helpen die ook blijvend resultaat wilt behalen!

Wil jij weten hoe hij zijn transformatie precies heeft doorgemaakt? Gewoon een gezellig praatje met hem maken? Of wellicht heb je een vraag over een bepaalde oefening? Vraag het gerust aan Kees want hij gaat je verder helpen! 😁

Meer over Open Fitness…
Meer over Groepslessen…
Meer over Personal Training…
Meer over Voedingsbegeleiding…

β€œWith Discipline, Belief and the right Knowledge, we become the best we can be.”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)