Succesverhaal van Danique

Succesverhaal van Danique

Succesverhaal van PowerBase hero: Danique

Runner-up Danique maakte tijdens het 30 day Fat Burning traject bij PowerBase deze geweldige metamorfose door! Een super prestatie, maar hoe heeft heeft zij dit bereikt en wat is haar succesverhaal?

PowerBase vraagt aan Danique: What’s your story?

“Vanaf maart 2020 werkte ik thuis ivm de corona maatregelen. Wel ben ik dagelijks in beweging geweest en was ik wekelijks te vinden bij PowerBase voor groepslessen. Gedurende het jaar zijn er wat corona kilo’s (5 kg) aangekomen door minder beweging, die je normaal wel hebt als je naar kantoor bent. Ook snacken en snoepen gaat makkelijker als je thuis werkt. Dit zorgde ervoor dat er vanaf maart langzaam de kilo’s aan kwamen.

Hier moest verandering in komen. Mijn goede voornemen dit jaar is meer bewegen en minder snoepen. Ik ben direct gestopt met snacken en snoepen en gestart met meer wandelen. Helaas was PowerBase door Corona-maatregelen dicht, maar ben ik direct gaan starten met een sportprogramma op maat voor thuis. Echt ideaal dat we materiaal konden lenen en er een passend sportschema bij werd gemaakt!  Dit werkt voor mij super. Toen we ook weer buiten aan de slag konden gaan ben ik direct begonnen met de 30 day challenge! Ik werd ondersteund met voedingsbegeleiding en er werd een sportplan opgesteld.

Ik ben namelijk de 6 corona kilo’s al kwijt en dat tijdens/tussen de lockdown! Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel en ga er ook gewoon even mee door want er mag nog iets meer vanaf.”

Succesverhaal Danique

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)