Strongman training Eindhoven

27 september 2018 / Kracht, Motivatie, Spiermassa
Strongman training Eindhoven

Strongman training

Strongman staat voornamelijk bekend als de sport waarin je vrachtwagens trekt, tractorbanden flipt en boomstammen boven je hoofd duwt. Deze sport bestaat al een tijdje maar begint sinds enkele jaren steeds meer uit te breiden en aandacht te krijgen. PowerBase Fitness is de grondlegger van Strongman in Eindhoven. Veel van deze oefeningen zijn steeds meer terug te vinden in de CrossFit wereld. Dit is dan ook niet voor niets; het is een hele leuke manier van krachttraining. Het is uitdagend, leerzaam en erg functioneel maar ook zekerĀ toegankelijk voor elk niveau, van beginner tot vergevorderde. En laat de naam ā€˜Strongmanā€™ je als vrouw niet misleiden. Strongman training is er evenzeer voor de dames als voor de heren.

Leer van de beste Strongman atleten

Eigenaar en personal trainer van PowerBase Fitness Niels Gordijn is meerdere malen de 2de sterkste man van Nederland geworden. Ook heeft hij meerdere Nederlands records op zijn naam staan. Niels heeft aardig wat ervaring binnen deze sport en wil dit graag met jou delen tijdens zijnĀ Strongman Training lessen.

Voordelen van Strongman

  • Word beresterk
  • Ontwikkel een bovengemiddelde spiermassa
  • Focus op prestatie

Waarom Strongman?

Stap eens even weg van een barbell of machines. Deze machines en met name de barbell is een ongelooflijk goed instrument voor krachttraining, mede door zijn uniformiteit. Dit is echter tegelijk ook de zwakte ervan. Strongman bewegingen zijnĀ gevarieerd en niet-uniform. Gebruik de Strongman trainingen om te variĆ«ren in de onderdelen waarmee je traint en zo deĀ brug te slaanĀ tussen het heffen van barbell en praktische voorwerpen in het dagelijkse leven.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij al actief binnen deze sport of nieuwsgierig naar wat het te bieden heeft voor jou? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend intake gesprek. Bij PowerBase Fitness is al het materiaal aanwezig voor een complete Strongman training. Wij helpen je graag verder in deze unieke sporttak.

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)