SENIOREN FITNESS

Fitness speciaal op senioren draagt bij aan sterkere en flexibele spieren, een beter uithoudingsvermogen en een betere balans. Regelmatig sporten is belangrijk voor een goede gezondheid. Bovendien is samen bewegen in je eigen leeftijdscategorie enorm gezellig.

Senioren Fitness

Regelmatig sporten is belangrijk voor de gezondheid.

Bij onze Senioren Fitness train je het hele lichaam samen met leeftijdsgenoten. Wij zorgen doormiddel van ons uitgebalanceerde programma dat alle spieren worden getraind. Deze training verbeterd uiteraard ook het uithoudingsvermogen en de conditie. Tevens zul je merken dat de flexibiliteit van de spieren toeneemt en dat je balans sterk verbetert. Seniorenfitness is goed voor de gezondheid en daarnaast is het samen sporten erg gezellig.

PowerBase Fitness zorgt voor de juiste begeleiding en staat bekend om de zeer ontspannen sfeer.

Van te voren aanmelden is niet nodig. Ook geldt er geen toeslag op de abonnementsprijs. Enkel een basisabonnement (v.a. €22 p. 4wk) volstaat, voor senioren bestaat via een speciaal programma de optie om vrij te trainen, maar ook in groepsles verband bieden wij senioren fitness aan. Gezellig én voordelig!

Enkele van de vele voordelen op een rijtje:

  • Langer gezond en fit
  • Langer zelfredzaam
  • Voorkomen van gezondheidsklachten
  • Zekerder voelen
  • Fysiek en mentaal sterker worden
50 + Fitness

WE ONTVANGEN JE GRAAG

Plan hieronder een vrijblijvend bezoek aan PowerBase Fitness in Best (rand van Eindhoven). Je krijgt van onze trainer een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we geven een rondleiding langs alle faciliteiten.
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)