Klanten vertellen

What people are saying about us
Ellen Peters

Ellen Peters

Ik hou van deze plek. Op het moment dat je door de deur loopt krijg je een warm en welkom gevoel. Super leuk dat je je hier ook als vrouw bezig kunt houden met krachttraining zonder dat daarover geoordeeld wordt of dat je bekeken wordt.

11 oktober 2018
Rita Versteeg

Rita Versteeg

Na zoveel pogingen om af te vallen nog 1 laatste poging geprobeerd en wat ben ik daar blij mee! De begeleiding die je ontvangt is enorm en dat heeft me na een korte terugval erdoor heen gesleept. Tijdens dit programma totaal 9 kg afgevallen.

3 augustus 2018
Annemieke van der Heijden

Annemieke van der Heijden

Een sportschool waar ook oudere zoals ik (56 jaar) van alle kanten geholpen wordt met de vragen die ik heb. Ik doe ook mee met boksen 2x per week en ook daar positief over. Je wordt gestimuleerd en geholpen met alles, het sparren gaat ook heel vriendelijk en professioneel.

4 juli 2018
Stephan L

Stephan L

Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat in de fitness houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!

26 mei 2018
Cees-Jan Mulder

Cees-Jan Mulder

Ben hier al enige tijd lid en wat hier vooral prettig is is de begeleiding je krijgt. De trainers vragen hoe het gaat en passen waar nodig je programma aan. Ik blijf zo goed gemotiveerd en voel me echt fitter.

19 april 2018
JK

JK

Superfijne, overzichtelijke en nette sportschool waar je naast apparaten en traditionele fitness toestellen ook kunt switchen met toestellen voor meer calistenthics / bodyweight gerichte training. Daarnaast vriendelijk en behulpzaam personeel en ruim aanbod van diverse groepslessen, cardio noem maar op. Scherpe abonnementskosten en als enige minpuntje; je kunt er niet douchen. Verder topschool, goede sfeer

28 maart 2018
Mark S

Mark S

Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!

26 december 2017
Thomas Maessen

Thomas Maessen

Sinds enkele weken word ik geholpen met voeding en er is echt geluisterd naar mijn wensen. Ik houd het goed vol en ben in een paar weken in broekmaat 2 gaatjes kleiner gegaan.

11 september 2017
Geert Vossen

Geert Vossen

Geweldige sportschool voor de fanatieke sporter! Sport er een hele tijd maar de sportschool blijft vernieuwen en uitdagen om tot een hoger niveau te komen. De nieuwe locatie is helemaal geweldig voor iedereen voldoende mogelijkheden en erg ruim opgezet!

21 juni 2017
Patty Van Der Steen

Patty Van Der Steen

Twee weken geleden gestart met personal training + voedings begeleiding. Nu al 2,5 kilogram afgevallen, allemaal te danken aan mijn vaste PT Macy Smulders. Op naar mijn doelstelling…13 kilogram

21 mei 2017
Lonaru X

Lonaru X

Fantastische plek om te fitnessen voor een zeer goede prijs. De begeleiders zijn erg vriendelijk en helpen graag met tips en suggesties. Een groot pluspunt vind ik de groepslessen die georganiseerd worden vanuit deze fitness, bootcamp, tabata en boksen zijn hier leuke voorbeelden van.

11 mei 2017
Dirk Passon

Dirk Passon

Wat moet ik zeggen, sinds januari gestart met personal training en wat een verbluffend resultaat heb ik behaald. Ben in totaal 22kg afgevallen door de hulp van mijn coach Niels.

6 maart 2017
Load More

99% van de 214 beoordelingen beveelt PowerBase Fitness aan met een 9,9

Dit cijfer is gebaseerd op de reviews van de onafhankelijke websites Facebook en Google.

Deel ook jouw ervaring met PowerBase Fitness

Na ontvangst zullen wij je recensie publiceren. Wees alsjeblieft zo eerlijk mogelijk. Onze klanten zullen dit waarderen!

  Top
  Open chat
  1
  Stel gerust je vraag
  Scan de code
  Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

  Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

  Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)