99% van de 214 beoordelingen beveelt PowerBase Fitness aan met een 9,9

Dit cijfer is gebaseerd op de reviews van de onafhankelijke websites Facebook en Google.

CLAIM JOUW GRATIS PROEFWEEK CROSSFIT BIJ POWERBASE IN BEST

Jij kunt afvallen, fitter worden, sterker worden en je zelfvertrouwen verbeteren EN ook nog eens PLEZIER hebben gedurende dit proces!

… en wij bedoelen echt VOLLEDIGE onbeperkte toegang. Maak gebruik van de 1600m2 indoor & outoor open gym en de 40+ wekelijkse groepstrainingen. Je hebt na de gratis proefweek ook geen verdere verplichtingen, de proefweek is dus echt helemaal GRATIS!

Let op! Een beperkt aantal plaatsen beschikbaar*

Aanvraag formulier Gratis proefweek CrossFit

Vul hieronder je gegevens in om jouw Gratis proefweek CrossFit aan te vragen

  Je gegevens zijn veilig bij ons!

  Klik op ‘’aanvragen’’ wanneer je alles ingevuld hebt. Wij proberen binnen 24 uur contact op te nemen.

  Iets niet duidelijk? Bel ons gerust op 0499-219161 en we boeken telefonisch gelijk een afspraak in.

  WAT JE KAN VERWACHTEN BIJ CROSSFIT PBF

  DE LESSEN BIJ POWERBASE IN BEST

  Tijdens CrossFit trainen we in kleine groepen van maximaal 10 personen. Regelmatig trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekent dat er 5 personen tegelijk bewegen en de andere 5 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij in optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

  Bij PowerBase kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per lid wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen.

  In elke CrossFit les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

  HOE ZIET EEN TRAINING ER BIJ ONS UIT?

  1. Gezellige ontvangst aan de bar met een gratis drankje en bespreken van de workout van vandaag
  2. Warming-up met eventueel lenigheid/mobiliteit afgestemd op de les
  3. Een workout waarin we je in de “flow” brengen met alle bijbehorende voordelen
  4. Een krachtonderdeel voor je core, benen, billen, rug, armen enz.
  5. Workout of the day (WOD); tussen de 10 en 20 min intensief knallen
  6. Cooling down waarin we je voorbereiden op een goede dag en/of nachtrust

  CrossFit voor iedereen!

  Elke workout die we aanbieden, is speciaal geprogrammeerd en afgestemd op jouw belastbaarheid en fitnessdoelstelling. Dat klopt - in elke les! Wat je belastbaarheid en niveau ook is, wij passen het programma aan om je te helpen jouw fitnessdoelen verantwoord te behalen.

  Samen doelen behalen!

  Bij CrossFit PowerBase is onze community onze grootste kracht. Je zult vrienden maken die je zullen inspireren, uitdagen en motiveren. We trainen samen, socializen en behalen doelstellingen!

  Persoonlijke beginners CrossFit lessen

  De beginners CrossFit lessen bereiden je goed voor op wat er in de reguliere lessen van je gevraagd wordt. De sportsessies staan in het teken van het aanleren van een juiste warming up, verfijnen van de techniek, educatie over training & voeding en het leren kennen van jouw lichaam. We houden de groepen klein (tot 5 pers.) zodat we echt de tijd voor je kunnen nemen. Tenslotte zijn de lessen ook nog is gratis te volgen! 🙂

  Gratis extra's

  Als lid van onze sportschool heb je toegang tot allerlei gratis extra's, Bolero sportdrank, voedings- en trainingsinformatie, workshops plus wij organiseren regelmatig leuke uitjes waar je aan deel kunt nemen.

  CrossFit Kids & Teens

  Wij bieden ook CrossFit Kids & Teens lessen in 2 verschillende leeftijdsgroepen: CrossFit Kids van 5 t/m 12 jaar EN CrossFit Teens 12 t/m 17 jaar.

  Begeleiding van A tot Z

  Onze professioneel opgeleide en deskundige coaches begeleiden je elke les weer van het begin tot het eind. De slogan van onze gym luid ten slotte niet voor niets ``De gym met aandacht voor haar klanten``

  Functional Training

  Ons programma maakt gebruik van functionele bewegingen waarvoor je lichaam van nature is ontworpen, waarbij elementen van cardio, gymnastiek, gewichtheffen, fietsen, roeien en meer worden gecombineerd om je algehele conditie en spierkracht op een evenwichtige manier te verbeteren.

  Atlas competitie

  Bij CrossFit PBF werk je hard om je kracht, conditie en algehele fitheid te verbeteren, dus waarom testen we dit niet tijdens een leuke, uitdagende en gezellige wedstrijd. Dit kan als individueel deelnemer maar ook samen met je buddy als team. Voor alle fitnessniveau's toegankelijk! Je mag meedoen maar het hoeft natuurlijk niet 🙂

  CrossFit WOD & specialty's

  Naast de reguliere CrossFit WOD biedt PowerBase ook een veelvoud aan specialty CrossFit lessen aan zoals Strength, Endurance, Calisthenics, Strongman en Weightlifting. Tevens kun je ook bij ons terecht voor (kick)Boksen, Bokszaktraining, Bootcamp, ACT en BBB Killerbody groepslessen. We hebben een 1600m2 indoor & outdoor gym waar onze trainers altijd voor je klaar staan!

  Voedingsbegeleiding

  Naast het feit dat we de juiste coaches hebben voor fysieke training, geven we ook graag voedingsadvies aan onze leden. Ontdek hoe gezond eten een enorm verschil kan maken voor het behalen van blijvende resultaten.

  … en wij bedoelen echt VOLLEDIGE onbeperkte toegang. Maak gebruik van de 1600m2 indoor & outoor open gym en de 40+ wekelijkse groepstrainingen. Je hebt na de gratis proefweek ook geen verdere verplichtingen, de proefweek is dus echt helemaal GRATIS!

  Let op! Een beperkt aantal plaatsen beschikbaar*
  CrossFit Best
  CrossFit WOD

  WAT KLANTEN OVER POWERBASE VERTELLEN

  Mark, 36 jr

  Mark, 36 jr

  Zonder twijfel DE beste sportschool in Nederland! Geweldige ondersteuning van alle trainers, prettige sfeer, echt elke cent waard. Ik had nooit gedacht dat ik enige vooruitgang zou boeken, maar ik ben nu letterlijk in mijn beste shape ooit!
  Stephan, 27 jr

  Stephan, 27 jr

  Beste sportschool waar ik ooit ben geweest! Je hebt altijd een trainingsplan op maat inclusief 1 op 1 check ups. Als je resultaten wilt en geen rijen eindeloze loopbanden gericht op een tv scherm, is dit de plek. Het personeel wat altijd paraat is en voor je klaar staat tijdens de lessen houd je ook lekker gemotiveerd, echt top!
  Ellen, 43 jr

  Ellen, 43 jr

  Ik hou van deze plek. Op het moment dat je door de deur loopt krijg je een warm en welkom gevoel. Super leuk dat je je hier ook als vrouw bezig kunt houden met krachttraining zonder dat daarover geoordeeld wordt of dat je bekeken wordt.

  99% van de 214 beoordelingen beveelt PowerBase Fitness aan met een 9,9

  Dit cijfer is gebaseerd op de reviews van de onafhankelijke websites Facebook en Google.

  Ben jij nog niet zeker of CrossFit PBF echt wat voor jou is?

  Het kiezen van een sportschool is een moeilijke keuze. Wij laten je graag zien waarom dit de juiste is!

  HEB JE NOG EEN VRAAG? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

  Wij reageren binnen één werkdag zodat jij jouw vraag snel beantwoord hebt!

   Top
   Open chat
   1
   Stel gerust je vraag
   Scan de code
   Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

   Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

   Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)