CrossFit Eindhoven

CrossFit PBF is één van de gezelligste boxen in Eindhoven. De gym is geopend in 2013 en sinds 2018 zijn we gestart met de officiële CrossFit licentie. We zijn te vinden in Best aan de rand van Eindhoven. In de gym werken we met hoogwaardige materialen en een professionele aanpak om samen met jou een geweldige workout te realiseren.

Het maakt niet uit of je wel of geen sportachtergrond hebt; dankzij onze lesmethode kan iedereen bij ons binnenstappen. Dus wil je eerst rustig werken aan je conditie en je techniek, of ben je een ervaren sporter en wil je een stevige workout? CrossFit PBF biedt jou deze mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie en/of loop gerust de gym binnen voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn te vinden op het bedrijventerrein ‘T Zand op 2 minuten afstand van de Mac Donalds in Best. Via de online afspraakplanner onderaan deze pagina kan je ons laten weten wanneer je langs wilt komen. Wij zorgen dat er een trainer klaar staat om jou van alle benodigde info te voorzien.

CrossFit coaching bij PowerBase
CrossFit PBF Eindhoven

CrossFit PBF Eindhoven

In onze CrossFit box in Eindhoven staan community, gezelligheid en hard trainen hoog in het vaandel. Bij CrossFit PBF is iedereen gelijk en wij ondersteunen elkaar.

CrossFit is samengesteld om fitter te worden zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. CrossFit is ontworpen om je lichaam voor te bereiden op iedere sport of lichamelijke activiteit. De focus bij CrossFit ligt op de kern van het lichaam en onze lichaamsconditie.

Wat is CrossFit?

Wanneer je sporten als atletiek, gymnastiek, powerliften, gewichtheffen, strongman en verschillende duursporten combineert krijg je CrossFit. De sport CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan enkel vet verbranden of het opbouwen van spiermassa.

We trainen op een functionele manier en gebruiken heel veel leuke variaties. Dan kun je denken aan o.a. opdrukken, handstanden, touwklimmen, ringwerk, gewichten dynamisch tillen en verplaatsen, rennen, roeien, springen, gooien, duwen, trekken enz. Allemaal natuurlijke bewegingen! Zo herkent je lichaam dit als het ware en boek je relatief snel resultaat.

DE LESSEN BIJ ”CROSSFIT PBF” IN EINDHOVEN

Bij CrossFit PBF Eindhoven trainen we in kleine groepen van maximaal 10 personen. Regelmatig trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekent dat er 5 personen tegelijk bewegen en de andere 5 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij in optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

In onze gym kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per lid wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen.

In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

SPECIALTY TRAININGEN

Binnen de reguliere Crossfit lessen komen allerlei kracht, gymnastiek en atletiek bewegingen aan bod. Samen met gecertificeerde trainers helpen wij jou graag naar jouw doel en kan het volgen van ook een specialty training je wellicht nog beter op weg helpen. De reguliere lessen volgen echter altijd de basis van CrossFit.

  • Calisthenics/Gymnastics

In deze lessen ontwikkel je kracht en skills zoals Pull Ups, Ring Dips, Handstand Walk, Pistols, Muscle Ups, etc sneller

  • CrossFit Strength

In deze lessen staan verschillende power oefeningen centraal en werken we aan techniek i.c.m. het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

  • CrossFit Strongman

In deze lessen werken we met echte Strongman oefeningen. Denk aan oefeningen zoals yokes, farmers, zandzakken en Stones met als doel het functioneel sterker en fitter worden.

  • CrossFit Oly

CrossFit Oly is een les waarin je getraind wordt door een Weightlifting trainer. Tijdens deze les leer je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgen.

  • CrossFit Beginners

In deze lessen ga je de bewegingen aanleren die gevraagd worden in CrossFit zoals: squats de overhead press en pull-ups. We zorgen ervoor dat je op de juiste manier beweegt en weet wat je kan (en nog niet kan) zodat je op een veilige manier kan trainen.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! De Beginnerslessen kosten je helemaal niets extra’s en krijg je dan ook volledig GRATIS bij het afsluiten van een abonnement. Voor 2x per week CrossFit betaal je €42,00,- per 4 weken, onbeperkt €52,00,- per 4 weken. Dit zijn beide Ultra abonnementen en dat betekent dat je naast CrossFit ook aan alle andere groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness biedt naast de CrossFit lessen!

GRATIS PROEFLES OF VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN?

PLAN VIA HET FORMULIER HIERONDER EEN AFSPRAAK PRECIES WANNEER HET VOOR JOU UITKOMT!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)