Calisthenics: bodyweight training

Class / Endurance, Muscle Gain, Strength, Tone Up

Calisthenics: Bodyweight Training

Bij de Calisthenics lessen ga jij ervaren hoe jij jouw lichaam optimaal kunt gebruiken. Tijdens de lessen gaan wij voornamelijk in op technische en kracht oefeningen van de sport. Elke les zit weer compleet anders in elkaar, hiermee garanderen wij de juiste stimulering van het lichaam zodat er altijd voldoende uitdaging is. Dankzij onze gepassioneerde trainers zul je aan motivatie en inspiratie geen tekort hebben.

In de basis leggen we de nadruk op alle basics: Pushups, Pullups, Squats, Dips maar ook enkele complexe varianten zoals de Human flag, Muscle up, Handstand, Frontlever, Backlever komen aanbod.

Wat kan ik verwachten van de Calisthenics lessen?

  • Technieken van lichaamsgewicht oefeningen
  • Krachttraining voor sterkere spieren en nauwkeuriger zenuwstelsel
  • Complete full body work-out voor snelle progressie in spierconditie
  • Leer iconische Calisthenics/Gymnastics oefeningen

Voor wie is Calisthenics bedoeld?

Wij verzorgen uitgebreide Calisthenics lessen voor jong en oud en voor beginners tot gevorderden. Dankzij de opbouwende manier van de trainingen en het schaalbaar maken van alle oefeningen zijn deze lessen voor alle niveaus toegankelijk maar lekker uitdagend.

Unieke locatie

Met een Indoor & Outdoor Calisthenics park is PowerBase Fitness de enige sportschool in de omgeving Eindhoven waar je uitgebreid Calisthenics kunt trainen. Er staan zowel buiten als binnen (grote) Calisthenics RIG’s op verschillende hoogtes met onder andere een 20mtr lange monkey bar, dipbars, ringen en klimtouwen etc. Kom gerust eens langs!

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)