365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Uitbreiding van onze groepslessen

27 november 2018 / Algemeen, Groeptraining
Uitbreiding van onze groepslessen

Het jaar 2018 sluiten we af met nog meer groepslessen

Wij kunnen jullie het fijne nieuws mededelen dat PowerBase Fitness de groep trainingen nog verder gaat uitbreiden. De lessen ”Cardio Kickboksen” en ”Alternative Cardio’ Training” staan nieuw op het rooster. Voor een uitgebreide uitleg over deze en andere lessen verwijzen we je naar onze groepsles pagina.

De nieuwe lessen zijn superleuk hieronder een korte introductie:

De ”Alternative Cardio Training” oftewel ACT is een intensieve cardio workout. Deze les zal je uitdagen om tot het uiterste te gaan. Het ideale alternatief voor de oeverloze sessies’s op een loopband, fiets of crosstrainer!

Een complete work-out waarbij alle facetten van het kickboksen aan bod komen zonder een stoot te hoeven incasseren. Daag jezelf uit je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen door middel van onze intensieve Cardio kickbokstraining.

VISIE VAN POWERBASE FITNESS

Je zult tijdens je tijd bij ons ontdekken dat PowerBase Fitness enorm veelzijdig is. Het maakt niet uit wat je doelen zijn, of je net begint of een gelauwerd wedstrijd atleet bent, bij ons kun je in een uitdagende omgeving aan de slag met jouw doelen. Uiteraard onder professionele begeleiding van onze coaches! Uiteraard is het behalen van jouw doelen, naast het plezier beleven aan trainen, onze belangrijkste drijfveer! Je doel behalen en verder durven kijken en komen dan je ooit hebt durven dromen! Dat is ons streven.

PROEFLES POWERBASE FITNESS BEST / EINDHOVEN

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, bij PowerBase Fitness kun je een gratis proefles volgen.

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)