365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Miranda van de Wouw

Educate, transform, inspire
Miranda van de Wouw

Miranda van de Wouw

Box Coach, CrossFit Coach, Fitness Instructor, Group Trainer
Miranda was 17 jaar toen ze begon met fitness om fitter en sterker te worden. Dit werd al snel een passie en ze was dagelijks te vinden in de sportschool. Ze heeft nu 20+ jaar ervaring van voeding en training op topniveau en weet wat het is om je doelen te behalen, wat je daarvoor moet doen én wat je daarvoor moet laten.

Haar verhaal

Miranda was 17 jaar toen ze begon met fitness om fitter en sterker te worden. Dit werd al snel een passie en ze was dagelijks te vinden in de sportschool. Daarnaast ging ze boksen en kreeg toen ook interesse in Paaldansen. Vervolgens kwam daar nog Krav Maga bij waarin ze de groene band behaalde. Ze was toen al aardig druk in de sport maar had toch nog een grote wens om deel te gaan nemen aan Bodybuild wedstrijden. 4 maanden later stond ze op het podium voor de allereerste wedstrijd en daar heeft ze nog zo’n 7 jaar aan vastgeplakt en ook daarin ettelijke successen kunnen behalen.

Miranda heeft dus veel verstand van voeding en trainen op topniveau en weet wat het is om je doelen te behalen, wat je daarvoor moet doen én wat je daarvoor moet laten. Een aantal jaar geleden heeft ze haar Crossfit level 1 coach behaald.

Zo heeft ze jaren geleden haar CrossFit level 1 gehaald om zo ook met passie CrossFit lessen te kunnen geven. Met betrekking tot mijn sportieve ambities blijf ik op amateur niveau CrossFitten en is Miranda momenteel ook druk met Strongman/woman en is ze zich hierin verder aan het verdiepen. Stilzitten is voor haar geen optie. 🙂

Miranda heeft al heel veel mensen begeleid naar een gezonder en vooral gelukkigere lifestyle. Zij is er van overtuigd dat iedereen zijn of haar doelen kan bereiken met de juiste mindset en motivatie en wil dit graag met iedereen delen.

Haar missie is om leden vanuit haar jarenlange ervaring met een sterke betrokkenheid te helpen met het behalen van gewenste doelen.

”Don’t wish for a good body, work for it”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!

CLASSES MET DEZE TRAINER

CrossFit WOD
maandag 19:00 uur - 20:00 uur
maandag 20:00 uur - 21:00 uur
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)