Personal Training in Best is maatwerk!

Personal Training in Best is maatwerk!

Personal Training bij PowerBase Fitness in Best aan de rand van Eindhoven

Personal training is booming! En dat is fantastisch, want personal training kan jou helpen om het maximale uit jezelf te halen! In een wereld waarin we steeds kritischer worden over ons uiterlijk en onze prestaties kan trainen met een personal trainer jou helpen je gewenste resultaten sneller te behalen. En laat onze trainers daar nou net hartstikke goed in zijn!

Onze trainers staan voor je klaar. Met verstand van sport, voeding, lichaam en geest. Mensen waar je op kunt bouwen: 100% committed. Zij begrijpen waar je mee bezig bent en begeleiden je. Op een manier waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Bij PowerBase Fitness betekent Personal Training ook echt persoonlijke begeleiding met maatwerk

Je wordt gekoppeld aan een van onze trainers die het beste bij je past. Onze trainers hebben naast hun basiskennis allemaal een eigen specialisme, waardoor jij altijd de begeleiding krijgt die je echt nodig hebt!

Je wilt iets veranderen, hoe nu verder?

Het is belangrijk om te weten waar je staat. En waar je heen wilt. Daarom nemen onze trainers de tijd om je te leren kennen. Dat doen we met een uitgebreid intake-gesprek.

Na de intake gaat jouw trainer een individueel trainings- en voedingsplan voor jou samenstellen. Dit plan sluit aan bij jouw doelstellingen, jouw huidige leefstijl en jouw belastbaarheid. Laagdrempeligheid vinden wij daarbij erg belangrijk. Welk niveau jij aan het begin ook hebt, je kunt altijd bij ons terecht voor personal training.

Dit speciaal voor jou samengestelde plan voeren we vervolgens tot in de puntjes uit. Iedere week ga je met je trainer 1 op 1 werken om het maximale uit jezelf te halen. Je wordt hard aan het werk gezet, maar er wordt ook zeker gelachen tijdens onze trainingen. Iedere 2 weken kun jij jouw voortgang toetsen d.m.v. metingen, want er is niets zo fantastisch als je vooruitgang met eigen ogen te zien!

Altijd en overal contact met je trainer

Heb je vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Buiten de reguliere trainingen om kun jij altijd contact opnemen met jouw trainer via WhatsApp. Zo blijf je nooit met vragen zitten en willen wij jou helpen met het ontwikkelen van bewustwording en het verbeteren en vasthouden van een bepaalde mindset.

Samen met je maatje Personal Training volgen!

Bij PowerBase personal training is er ook de mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te trainen. Je traint dan voor de helft van de prijs. Daarnaast is het natuurlijk super motiverend om samen met je maatje te trainen.

Oh en wij doen niet aan rare diëten of afslankmethoden!

Wij geloven niet in rare diëten of zware afslankmethodes, we doen niet aan afmattende trainingen en we doen geen valse beloften. We maken samen met jou een plan van aanpak en dat ga je 12 weken onder onze begeleiding volgen.
Wij bieden een tweetal opties van Personal Training aan:

Je hebt niets te verliezen, alleen overtollige kilo’s, een ongezonde levensstijl en/of een slechte conditie…..

 

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)