Extra Strongherles op Internationale Vrouwendag!

Extra Strongherles op Internationale Vrouwendag!

Doe mee met de speciale Strongherles op Internationale Vrouwendag!

Op 8 maart vieren wij Internationale Vrouwendag. Wij willen aan alle vrouwen van Best en omstreken laten zien dat CrossFit, en met name krachttraining, niet alleen leuk is maar ook heel erg belangrijk voor het vrouwelijk lichaam. Ter gelegenheid hiervan programmeren we ook een extra ”Strongherles” om 11:00 uur. Niet-leden kunnen zich inschrijven voor de lessen door te bellen of te mailen naar onze gym.

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten. In 1911 werd de Vrouwendag internationaal voor het eerst gevierd, in 1912 voor het eerst in Nederland.

Meer dan 100 jaar later (laat het even doordringen) is het in deze 21e eeuw jammer genoeg nog altijd niet gewoon dat mannen en vrouwen hetzelfde behandeld worden. Belangrijk dus om aandacht te blijven besteden aan internationale vrouwendag. Laten we hopen dat we deze dag op een bepaald moment in de toekomst – hoe eerder hoe beter – niet meer nodig hebben of alleen misschien nog als reminder aan ‘hoe het vroeger was’.

Als we bij PowerBase Fitness kijken naar gelijkheid dan is er voor ons geen onderscheid naar man of vrouw, jongen of meisje. We zien alleen sporters, die stuk voor stuk bezig zijn met het verbeteren van zichzelf en elkaar daarbij helpen.

Anyway wij vinden het leuk om aan deze speciale dag een workout te koppelen. Aan alle dames in de regio Best doe gerust mee 🙂

0499-219161
[email protected]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)