365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

De muscle camp is de eerste groep training voor spiermassa en kracht

24 september 2018 / Groeptraining, Kracht, Spiermassa
De muscle camp is de eerste groep training voor spiermassa en kracht

Wij bieden de eerste groep training voor spiermassa en kracht

Wanneer we over groepslessen praten dan hebben veel mensen daar eenzelfde gedachte bij, namelijk; groepslessen zijn er voornamelijk voor het verbranden van calorieën en zeker niet voor spiermassa en spierkracht. Nou is dat een vooroordeel die vandaag de dag zeker niet meer waar is!

Er zijn hartstikke leuke trainingen gericht op spierontwikkeling EN algehele conditie. Onze CrossBox groep training is daar een goed voorbeeld van.

Toch misten wij een groep training die helemaal is ingericht voor het ontwikkelen van spierkracht en spiermassa. Wij zijn als team van PowerBase Fitness een aantal keren samen gaan zitten en we hebben een sluitend programma opgesteld. Wij hebben altijd als doel het leveren van topkwaliteit en dan wachten we net zolang tot het programma echt klopt en dat is nu!

Wat is de Muscle Camp?

De Muscle Camp is voor iedereen geschikt die spiermassa en kracht wil opbouwen én een fit en gespierd lichaam wil hebben. Er wordt getraind op techniek, spieropbouw en kracht. Tijdens deze les maken we gebruik van barbells, elastieken en andere losse gewichten. Zo kun je op een verantwoorde manier je prestatievermogen verbeteren in een leuke groep waarbij je allemaal streeft naar hetzelfde doel.

Deze les wordt door deskundige, ervaren krachtsporters en mede door mij zelf (Niels Gordijn) gegeven. Mijn eigen kennis en ervaringen uit de krachtsport heb ik weten te vertalen naar deze nieuwe groep training, waardoor je verzekerd bent van de juiste trainingsmethode en techniek. Dit levert je gegarandeerd resultaat!

Het totaalplaatje voor de groepslessen in onze sportschool is met deze toevoeging compleet. Er zijn lessen voor zowel kracht, conditie of een combinatie hiervan. En niet zomaar lessen, want álle lessen die wij aanbieden hebben een eigen periodisering achter het programma wat nauwkeurig in en op elkaar aansluit. Kort gezegd betekent dit dat de sporter optimaal traint voor resultaat, elke les weer!

Ben jij benieuwd of de Muscle Camp iets voor jou is? Vraag gerust een GRATIS proefles aan via ons online boekingsformulier.

Dit programma is opgesteld in samenwerking met CSM Fysiotherapie.

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)