365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Bootcampen geeft jou energie

25 september 2018 / Conditie, Groeptraining, Kracht
Bootcampen geeft jou energie

Bootcampen geeft jou energie!

Of het nou stralend zonnig weer is of het regent, bij de Bootcamp Outdoor weten we ons altijd sportief te vermaken in de buitenlucht. Deze gezellige groep geeft je elke training weer de motivatie om te komen en door te zetten tijdens de workout. Zowel fysiek als mentaal levert de bootcamp je enorm veel positiefs op! Deze training wordt door mijzelf (Macy Smulders) gegeven. Er zijn drie aspecten die jou waarschijnlijk toch altijd over de streep weten te trekken.

Het gezellige groepsgevoel

Wanneer je tijdens het ‘planken’ naar rechts kijkt zie je een ijzersterk lichaam en een verbeten hoofd dat op standje ‘fanatieker dan fanatiek’ staat. Kijk je naar links, dan zie je een ietwat onzekere houding, de plank is nog niet helemaal zoals hij moet zijn, maar toch ook krachtig! Ieder op zijn eigen manier. Dat spreekt juist zo aan bij de Bootcamp Outdoor. Dat groepsgevoel, dat het helemaal niet erg is dat jij nog op je knieën een push up uitvoert en de ander heel gemakkelijk 10 reguliere push ups doet! Dat is juist wat motiveert. Samen trainen in een groep, elkaar aanmoedigen en dat allemaal op je eigen niveau!

Van je tenen tot je kruin

Ken je die uitspraak van spierpijn in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had? Nou, dat is geen fabel. Met de Bootcamp trainen we het gehele lichaam, en ja, dat voel je de volgende dag en de dag erna misschien nog wel een tikkeltje erger. De trap amper op kunnen komen, de toiletpot die voor je gevoel meters is verlaagd. De wetenschap dat je bepaalde spieren in jouw lichaam, tijdens de Bootcamp aan het werk hebt gezet, geeft je een soort onoverwinnelijk gevoel. Die spierpijn is eigenlijk helemaal niet zo erg als je denkt! Ja, de eerste keer na een hele lange tijd niet gesport te hebben, zal het wat erger zijn dan alle andere keren die daarna gaan volgen. Maar je zult in de dagen daarna zeker ook een trots en voldaan gevoel ervaren. Want ja, je hebt het toch maar weer geflikt!

Sporten in de buitenlucht

Er zijn een aantal aspecten aan de Bootcamp die het zo speciaal en gezond maken. Het feit dat je buiten in de frisse lucht bezig bent en gebruik maakt van de natuur, daar krijg je simpelweg een boost van! Je bent veel energieker en we weten allemaal dat bewegen voor stressvermindering kan zorgen. Daarnaast verhoog je ook nog eens je weerstand omdat je in de buitenlucht vitamine D3 aanmaakt. De combi van het bewegen in de buitenlucht maakt de Bootcamp een fantastische training!

Gratis proefles meedoen?

Plan hier een geheel vrijblijvende proefles in en ervaar zelf hoe leuk deze lessen zijn.

Laden...

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Scan de code
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)